Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Ubuntu 's Five Parallel Extra
Terwijl Parallels Desktop geeft u toegang tot een virtuele Ubuntu -besturingssysteem vanaf een Windows -of Mac- computer , het gebruik van het systeem snel onthult de beperkingen als gevolg van slechte integratie van de virtuele machine en de host- computer . Parallels Tools is een aparte installatie pakket dat zich richt op het werken tussen de twee besturingssystemen naadloos . Mouse Synchronization Tool

Wanneer een virtuele Ubuntu machine wordt gelanceerd op het bureaublad , alle functies van het gast -besturingssysteem bestaan ​​in het venster door Parallels . Er is een computer muis voor de host platform , of Mac OS X of Windows , en een muis voor het Ubuntu virtuele machine . U kunt alles op de host machine met de muis van de virtuele machine niet bedienen zonder " los " van de muis met een ingewikkelde toetsenbord volgorde. De muis synchronisatie tool maakt het mogelijk de gastheer en virtuele machine naar een gemeenschappelijke muis die beweegt tussen de systemen naadloos te gebruiken .
Klembord synchronisatie tool

Vaak u een virtuele Ubuntu booten installatie met Parallels met de bedoeling om software en gegevens te gebruiken op een platform om een taak uit te voeren op de host -besturingssysteem . Zonder het klembord synchronisatieprogramma , dit is een uitdaging omdat Ubuntu gedraagt ​​als een aparte computer , waardoor het onmogelijk is om gegevens van de ene machine naar de andere kopiëren en plakken . Een onhandige oplossing is om de gegevens van de virtuele machine een account die u kunt gebruiken op de host machine e-mail . Het klembord synchronisatieprogramma maakt Parallels efficiënter , zodat u slepen , kopiëren en plakken items tussen besturingssystemen alsof ze een computer .
Dynamische Resolutie Tool

Parallels 5 maakt gebruik van een visueel gebaseerde tool om het gebruik van het Ubuntu-systeem esthetisch en praktisch . De dynamische afwikkelingsinstrument functies door het automatisch aanpassen van de resolutie van het virtuele venster wanneer het wordt aangepast door het trekken van de hoek van het venster . Dit werkt ook wanneer u het virtuele besturingssysteem op volledig scherm . Hoe groter het scherm , hoe hoger de resolutie .
Shared Folders Tool

Een van de meest krachtige tools voor productiviteit is de gedeelde mappen tool. Met deze functie kunt u een virtueel netwerk , waarbij bestanden op uw virtuele Ubuntu -besturingssysteem zijn toegankelijk door uw file explorer op de host machine instellen . Bijvoorbeeld , kunt u een document , film of bestand met behulp van Ubuntu te maken , opslaan in een gedeelde map en vervolgens toegang tot het bestand op de computers primaire besturingssysteem . Dit gemak is niet mogelijk zonder Parallels tools geinstalleerd .
Time Synchronization Tool

Tijdssynchronisatie
is een fundamentele verbetering van de communicatie tussen de host computer en de Ubuntu virtuele machine . Het werkt door de time gegevens , zoals de dag , de tijd en het jaar van de host- apparaat kopiëren naar de computer voor gasten .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe maak je een Web Portal Bui…
·Drupal T Tekst Functie 
·Thesis 2.0 Theme Features 
·Hoe een Open Source Project Me…
·Hoe maak je een bron applicati…
·Hoe Set Up Excite.Co.Jp op Moz…
·Hoe een String Array bijwerken…
·Hoe te : OpenOffice Access op …
·Hoe te Bullets invoegen Into W…
  Related Articles
Vijf manieren om DOCX omzetten naar DOC 
Wat is het verschil tussen een USB- en e…
Hoe te parallelle gegevensoverdracht 
Vijf Beste Desktop Customization Gereeds…
De voordelen van een parallelle voor een…
Hoe Vijf onafhankelijke variabelen Combi…
Export QuickTime Gestopt bij Five Second…
Hoe maak je een Cell afscheiden in vijf 
De vijf soorten van Nonrepresentational …
  Software Articles
·Hoe maak je een Excel -werkblad Faxen va…
·Hoe de titel Lengte Limiet voor Content …
·Comodo Antivirus Prestatie 
·De beste manier om een ​​back- up maken …
·OpenOffice & Word Compatibiliteit 
·Hoe te RealPlayer video te converteren n…
·Hoe te GIF in Photoshop Maak 
·Hoe je adresboek Adressen afdrukken 
·Hoe je Quicktime Controls verbergen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com