Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> quicktime >> Content
Export QuickTime Gestopt bij Five Seconds
QuickTime Pro is de gelicentieerde versie van fundamentele mediaspeler van Apple . Naast het openen en afspelen van digitale audio en digitale video , kan QuickTime Pro gebruikt worden om beelden te bewerken en coderen media in alternatieve formaten. Als een QuickTime Pro- export stopt op vijf seconden , daarna een paar dingen kan interfereren met de prestaties van de applicatie . QuickTime Pro Export Proces

media exporteren van een bestand dat in QuickTime Pro is geladen , gaat u naar het tabblad " File " en selecteer " Exporteren ... " A " Geëxporteerd bestand opslaan als ... " venster wordt weergegeven . Open het " Export : " pull - down menu en kies een gewenste output formaat . Kies een opslaglocatie voor het uitvoerbestand en klik op de knop "Opslaan" om de media te zetten . Een bar raamstatus zal de voortgang van het converteren van bestanden weer te geven . Wanneer het venster wordt gesloten , zal de output bestand worden opgeslagen op de geselecteerde locatie .
In en Out Markers Selection

Als je QuickTime Pro export stopt bij vijf seconden vast die in en uit selectie markers op de clip tijdlijn worden niet bookending een klein segment van beeldmateriaal . Het in en uit selectie markers in QuickTime Pro worden gebruikt om segmenten van beeldmateriaal die moeten worden verwijderd of gekopieerd isoleren . Wanneer de selectie markers zijn het isoleren van een segment tijdens het exporteren , de toepassing codeert alleen dat gedeelte van beeldmateriaal . Indien de QuickTime Pro- export lijkt te snel af te maken, kan de aanvraag niet worden geïnstrueerd om alle beeldmateriaal van het bestand te coderen .
DRM Beperking

Als scheppers willen de distributie van hun inhoud te controleren , kunnen ze de media coderen met DRM- restrictie . Digital rights management beperking is een vorm van kopieerbeveiliging die vaak wordt toegepast op commerciële media . Digitale versleuteling voorkomt dat de door onbevoegden worden gewijzigd of gereproduceerd worden zonder toestemming . Hoewel het mogelijk is om deze tegen kopiëren beveiligde media openen en afspelen in QuickTime Pro , kunt u geen andere bestanden te exporteren van hen . Als gevolg hiervan , zal bestand export op dit type media waarschijnlijk mislukken kort nadat ze zijn gestart .
System Integrity

Een uitgebreide hoeveelheid geïnstalleerde programma's en opgeslagen bestanden kunnen verbruiken opslagruimte en vertragen verwerkingssnelheid . Deze belasting kan interfereren met de algehele prestaties van uw systeem en indirect invloed heeft het gebruik van applicaties zoals QuickTime Pro . Als het programma wordt uitgevoerd op een systeem met beperkte opslagruimte , kan het niet in staat zijn om effectief uit te voeren taken, zoals het bestand export .

Previous: Next:
  quicktime
·Hoe je foto Print Uit Film Met…
·Hoe te QuickTime spelen in Vis…
·Hoe te redden van M4V naar AVI…
·Problemen met Quicktime Uninst…
·Hoe om AVI converteren naar JP…
·Hoe te P2 QuickTime importeren…
·Hoe je QuickTime 7.6.3 downloa…
·Hoe te Quicktime Stop worden d…
·E260 QuickTime Sansa Media Con…
  Related Articles
Hoe te Access 2007 exporteren naar Word …
Hoe om te exporteren vanuit Visio 2007 n…
Hoe te Voetnoten exporteren naar OpenOff…
Hoe kan ik een Bibliotheeklijst Van Wind…
Hoe maak je een Mac-adresboek exporteren…
Hoe te XLS exporteren naar Word 
Hoe te Query exporteren naar een CSV-bes…
Hoe maak je een PST- bestand exporteren …
Hoe te vCard importeren en exporteren na…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word- document maken zond…
·Hoe kan ik een contactgroep toe op een M…
·Hoe te Frames verwijderen in Word 2007 
·Nuendo werkt niet met MOTU 2408 
·Hoe maak je een Dog House op de Sims 2 B…
·Hoe de TI - 84 SmartView Emulator Instal…
·Hoe kan ik meerdere Queries op een Excel…
·Hoe een Access-tabel 
·Kan ik Installeer Norton 360 in Veilige …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com