Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> quicktime >> Content
Hoe je foto Print Uit Film Met Quicktime Player
Apple's QuickTime Player , met de aanvullende QuickTime Pro componenten geïnstalleerd , kunnen gebruikers gemakkelijk nog exporteren beelden van hun films in verschillende formaten , waaronder PDF , JPEG , PNG , BMP , GIF , Photoshop bestanden en meer , voor het afdrukken vanaf de computer . Merk op dat u een stilstaand beeld wordt ondersteund door een ander programma op uw computer zou moeten kiezen om te bekijken en te printen . PDF's en JPEG's zijn de meest voorkomende ondersteunde formaten door software die al op pc of Mac -besturingssystemen geïnstalleerd . Met ingang van juni 2011 heeft de QuickTime Pro Component kost $ 29,99. Wat je
QuickTime Pro Component ( $ 29,99 ) op Twitter nog moeten Afbeelding Bekijkt Programma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw webbrowser , en bezoek Apple.com /quicktime /uitbreiding . Klik op de " Buy QuickTime 7 Pro " -knop voor zowel PC of Mac-besturingssystemen , en volg de aanwijzingen op het scherm om het onderdeel te kopen . Kopieer het 20 - cijferige QuickTime Pro- registratiecode op de " Thank You "-scherm , of wachten op uw bevestigingsmail van Apple met daarin uw upgrade code .

Launch QuickTime Player 2 , klik op de "Edit " tabblad . Selecteer " Registratie, " en plak uw 20 - cijferige code in het juiste veld . Vul de rest van het registratieformulier in en klik op "OK" om QuickTime Player direct te upgraden .
3

Open uw QuickTime-film door te klikken op het tabblad " Bewerken " , en te kiezen voor " Bestand openen . " Zoek op uw computer in de pop - up zoekvenster , markeert u het pictogram van uw film en klik op 'Openen'.
4

Sleep de cursor over QuickTime 's tijdlijn naar de gewenste stilstaande frame . Klik op "Edit " en vervolgens " Exporteren " om het venster van QuickTime Export voeren . Klik op het tabblad " Export " drop-down in de buurt van de onderkant van het venster en kiest 'Film naar Beeld . "
5

Druk op de knop" Opties " en selecteer " JPEG "of een ander compatibel bestand soort van de " Compression " drop - down menu . Klik op " OK " om terug te keren naar het venster Export .
6

Naam van uw bestand en kiest u een opslaglocatie waar u gemakkelijk kunt vinden later . Klik op "Opslaan " of " Export " en wacht tot QuickTime om uw afbeelding op te slaan .
7

Navigeer naar uw nieuwe afbeelding met Windows Verkenner of Finder ( Mac OS X ) . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en kies een standaard image viewer , of dubbelklikt u op het pictogram om het automatisch openen en afdrukken van uw imago .

Previous: Next:
  quicktime
·How to Get Rid van QuickTime 
·Hoe Video exporteren van Quick…
·Hoe je opnemen Streaming in Qu…
·Hoe maak je een clip van Quick…
·Hoe je QuickTime-films Turn In…
·Hoe te openen URL bestanden in…
·Hoe PowerPoint wijzigen om Qui…
·Hoe je QuickTime bestanden wij…
·Hoe je QuickTime video via iMo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik Overslaan Pagina's nummeren i…
·Hoe speel ik een DivX film in Media Cent…
·Een back- up maken van gegevens in XP 
·Hoe kan ik een document opslaan als een …
·Hoe te schrijven - Protected Music Burn 
·Toegang tot een record Dialoog Box in Wi…
·Wat zijn SAP Cost Elements ? 
·Hoe een umlautsteken op een computer sch…
·Hoe kan ik iTunes Library Herstellen Van…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com