Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> quicktime >> Content
Hoe maak je een clip van QuickTime converteren naar Cut Pro
Apple ontwikkelde de MOV- indeling van digitale video om native te werken met haar eigen media player , QuickTime . Hoewel het formaat wordt ook ondersteund door het bedrijf videobewerkingsprogramma , Final Cut Pro , kan een MOV bestand videocodec niet compatibel zijn met de applicatie . Om ervoor te zorgen dat zij hun MOV- bestand in Final Cut Pro kunt importeren en bewerken , moeten gebruikers het bestand te converteren naar een QuickTime-film die een DV -codec ondersteunt . DV is de encoding formaat dat wordt gebruikt door digitale camcorders , Final Cut Pro kunnen dit formaat lezen . Instructies
MPEG Streamclip
1

Launch MPEG Streamclip . Ga naar " File " en selecteer "Open Files ... "

Blader 2 voor de MOV invoerbestand in het venster bestand . Klik op het item om het te selecteren , en klik op de knop "Open " om de video te laden in de applicatie .
3

Ga naar " File " en klik op " exporteren naar QuickTime " te selecteren het. Een exporteur scherm verschijnt . Open het " Compression " drop - down menu en klik op de optie "Apple DV /DVCPRO " .
4

Kies een opslaglocatie voor de MOV output file . Klik op " Opslaan" om het bestand te converteren . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de video in kwestie is gecodeerd .
SUPER

Lancering SUPER 5 . Open de " Selecteer de Output Container " drop - down menu en klik op de " MOV " optie om deze te selecteren . Open de " Selecteer de Output Video Codec " drop - down menu en klik op de optie "DV Digital Video " .

Drag 6 en neerzetten van de MOV- input file in de " Drop a Valid Multimedia File Here " sectie . SUPER zal de video te laden in de applicatie .
7

Klik op " Encode (Active Files ) " het bestand converteren . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de MOV- uitgang bestand is gecodeerd . SUPER zal de video te exporteren naar dezelfde locatie als het MOV invoerbestand .
Oxelon Media Converter

Launch Oxelon Media Converter 8 . Open de " Media Format " drop - down menu en klik op de optie ' MOV ( . Mov ) " . Open het "Video Codec " drop - down menu en klik op de optie "DV Video" .
9

Klik op de " Add Files "-knop , en blader naar het MOV invoerbestand in het venster voor bestand . Klik op het item om het te selecteren , klik op de knop "Open " om de video te laden in de applicatie .
10

Klik op de " Conversie " om het bestand te converteren . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de MOV- output bestand is gecodeerd . Klik op "Bladeren ... " knop om de video in zijn standaard opslaglocatie .

Previous: Next:
  quicktime
·Hoe kan ik downloaden een Quic…
·Hoe om films te kijken op Lime…
·Wat is een Quicktime Trojan Pa…
·Hoe te Motion Tracking functie…
·Hoe te voegen Audio Into een Q…
·De functies van QuickTime Pro 
·Tips voor het exporteren naar …
·Hoe Film- Audio & Video in Qui…
·Hoe je QuickTime 7.6.3 downloa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Peachtree naar 1099s Ge…
·Hoe te converteren naar MPEG Shockwave 
·Hoe om Flash te leren in 30 dagen 
·Hoe te installeren Media Center op Vista…
·Hoe een Exchange Mailbox Size Export 
·Snelle stappen naar CD & DVD Burning 
·Hoe maak je een westerse Logo Start 
·Hoe maak je een Maxell DVD 
·Hoe iemand op Skype 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com