Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> quicktime >> Content
De functies van QuickTime Pro
De Apple QuickTime Player is een gratis mediaspeler die gebruikers in staat stelt om video's bekijken en beluisteren van audio in Apple - oorsprong -formaten . Voor een vergoeding gebruikers kunnen upgraden naar de meer geavanceerde QuickTime Pro-editie . QuickTime Pro biedt verschillende functies die afwezig zijn uit de basis QuickTime Player zijn . Playback Control

QuickTime Pro biedt extra afspeelmogelijkheden voor de gebruikers , zoals de mogelijkheid om video af te spelen op een tweede monitor of weergave-apparaat . Andere toepassingen kunnen worden gebruikt in het primaire display terwijl de video wordt afgespeeld zonder onderbreking QuickTime . In Mac OS X kunt u dit instellen door het uitschakelen van de Mirror Displays functie ( onder System Preferences , selecteer Beeldschermen gevolgd door Arrangement ) . In Windows , breiden het bureaublad naar een tweede monitor onder de display voorkeursinstellingen .
Bewerken , opnemen en opslaan

Gebruikers
kan video -en audio -bestanden in QuickTime Pro in plaats bewerken van alleen de mogelijkheid om ze te spelen als met de standaard QuickTime Player . Audio- bestanden kunnen ook worden geregistreerd met behulp van het programma in elk besturingssysteem , en Mac OS X- gebruikers kunnen videobestanden opnemen in QuickTime Pro ook. QuickTime content van het internet kan worden opgeslagen met QuickTime Pro , met QuickTime Player-content kan alleen worden bekeken
Grafische effecten

U kunt afbeeldingen en tekst toe te voegen . om video- bestanden met behulp van QuickTime Pro door het kopiëren van de items naar het klembord en plakken op de video met behulp van de functie " plakken " onder het menu " Bewerken " . U kunt bijschriften , speciale effecten en andere grafische effecten om films gemaakt met behulp van QuickTime of andere video - creatie software verder aan te passen . Andere speciale effecten zoals transparantie en zelfs het veranderen van de vorm van een film kan ook worden toegevoegd .
Diavoorstelling maken

QuickTime Pro stelt gebruikers in staat om diavoorstellingen te creëren als aanvulling op standaard videobestanden . Diavoorstellingen kunnen worden gemaakt met statische beelden of animatie bestanden , die worden samengevoegd tot een filmbestand dat elk beeld geeft voor een bepaalde periode voordat u naar het volgende beeld. Standaard video kan worden gepresenteerd als diavoorstellingen als goed, het spelen met pauzes opgenomen op regelmatige tijdstippen.
Format Conversion

Naast het afspelen en opslaan van bestanden in formaten zoals MOV , M4A en MP4 , kan QuickTime Pro-bestanden in een aantal gewone en ongewone formaten opslaan . Wat nog belangrijker is , kan het programma audio-en videobestanden van het ene formaat naar het andere om te zetten . QuickTime Pro beschikt over de mogelijkheid om bestanden te converteren tussen honderden bestandsindelingen , hoewel de mogelijkheid om een ​​aantal formaten hanteren aanvullende QuickTime componenten kunnen eisen worden geïnstalleerd .

Previous: Next:
  quicktime
·Wat gebeurt er met Website Bek…
·Hoe je foto Print Uit Film Met…
·How to Get Rid van QuickTime 
·Hoe te QuickTime X Verwijder V…
·Hoe je films Combine op Quickt…
·Hoe te Voeg een beeldoverlay i…
·Hoe je Final Cut Pro Quicktime…
·Hoe de QuickTime- pictogram Ve…
·Export QuickTime Gestopt bij F…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Wat zijn de voordelen van Electronic Spr…
·Hoe te Silent -Install AVG 
·Hoe te Flyers verdienen op het internet 
·Hoe kan ik een e - book met Make Scribus…
·Hoe maak je een Map Change op Roblox Zor…
·Media Shout Alternatieven 
·AutoCAD LT Specificaties 
·Hoe maak je een zip-bestand in Unix Creë…
·Hoe naar Round Up in Excel 2007 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com