Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> educatieve Software >> Content
Media Shout Alternatieven
Media Shout software maakt voor multimedia bediening presentaties . De eenvoudige - touse software bevat een eenvoudige user workspace , drag - and-drop navigatie , invoer uit PowerPoint en vaardigheden voor het podium displays en cue inserts . Media Shout alternatieven vergelijkbare functies met subtiele veranderingen in zowel kwaliteit , insluitsels of prijs . Zoals het geval is met elke computer -software , kunnen gebruikers willen verschillende versies te proberen alvorens een definitief besluit over een programma . Beperkte gratis trial -versies kunnen gebruikers het product een test uit te voeren alvorens tot een aankoop te geven . EasyWorship

EasyWorship software
stelt gebruikers in staat om presentaties met behulp van een geïntegreerde media- winkel te creëren . De schone software- interface is makkelijk te gebruiken en bevat aanklikbare video switches . Gebruikers kunnen afspelen presentatie plannen , creëren functies met full - screen YouTube-video's , en stuur de voltooide presentatie op een podium scherm voor de bediening gebruik . EasyWorship biedt een gratis 30 - dagen trial .
Live Worship

live Worship ministerie software
wordt ondersteund door zowel de Windows- en Macintosh-computers . Het programma wordt geleverd met verschillende versies van de Bijbel en een beperkte vreemde taalpakket . De user -interface maakt een eenvoudige drag - and-drop navigatie , importeren en exporteren , en beschikt over de mogelijkheid om te bewerken , terwijl een presentatie plaatsvindt . Laad full - size afbeeldingen door te klikken op de miniatuurafbeelding . Gemakkelijk elke CCLI SongSelect bestanden te laden . Het onafhankelijke bedrijf CCLI biedt SongSelect bestanden in de vorm van een hymne vellen , teksten en andere zang -geassocieerde bestanden voor de bediening presentatie doeleinden . Live Worship biedt een 30 - dagen gratis trial .
Worship Him

De drankvergunning Worship Him softwarepakket bevat 175 afbeeldingsachtergronden , 49 video achtergronden, negen bijbel versies , taalopties vreemde en de mogelijkheid om weer te geven op meerdere monitoren tegelijk . Een bijbehorende pakket van Footage Films biedt meer dan 1500 videoclips voor de presentatie gebruik op een klein , meerprijs . Het programma is compatibel met teksten en liederen uit de SongSelect bibliotheek . DVD clips , audio clips en cd afspeellijsten zal ook werken in Aanbid Hem . Hem aanbidden biedt een 30 - dagen gratis trial .

Previous: Next:
  educatieve Software
·Hoe maak je een update van Ros…
·Hoe de TI - 84 SmartView Emula…
·Wat te doen als Google Earth Z…
·Hoe te vermijden een Afgeronde…
·Student Beperkingen Met Adobe …
·Hoe je T - Test Grafieken Creë…
·3D Computer Modeling in het on…
·Hoe je WAV -bestanden te combi…
·Hoe te installeren Multiple Ro…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Alternatieven voor AppleWorks 
Alternatieven voor Microsoft Office voor…
Hoe je je muziekcollectie synchroniseren…
Hoe maak je een muziek-cd met Windows Me…
Hoe om bestanden te wissen in Windows Me…
Hoe je afspeellijsten met Windows Media …
Hoe te openen FLAC -bestanden in Windows…
Het wijzigen van de kleur van de Windows…
  Software Articles
·Het automatisch laden Avast voor Defragm…
·Hoe kan ik een Word- macro maken om het …
·Tutorial over hoe je een Reference Point…
·Hoe te Onderling scherm te delen in Skyp…
·Hoe te Voice Cancel in een song 
·Hoe te gebruiken Ventrilo PTT Geavanceer…
·Strip Tekening Tips Met behulp van Adobe…
·Hoe om een back-up naar een Flash Drive 
·Hoe maak je een voettekst maken op een P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com