Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een DIVX afspelen op een iPod
Als u DivX- films in AVI-formaat , hercoderen ze als MP4 of MOV-bestanden kunt u uw films op een iPod . Volgens de website van Apple , kan iPods video met een resolutie van 640 pixels weer te geven tot 1,5 Mbps bij 480 pixels . Freeware codering applicaties omzetten DivX naar MP4 en MOV -bestanden met een verscheidenheid aan video- resoluties . Met MOV -of MP4- films op uw iPod , kunt u video-bestanden mee te nemen naar de meeste plaatsen . Wat je nodig hebt
iPod sync kabel
Toon Meer instructies
converteren naar MP4
1

Download en installeer de MP4 - conversie software van de Freemake website . ( Zie Bronnen . ) Klik op het menu 'Start' en ' Freemake Video Converter "om de toepassing te starten . Kopen van 2

Klik op de blauwe " Video "-knop in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster . De DivX -video op uw harde schijf , en dubbelklik op de video-bestanden om ze toe te voegen aan de Freemake converter .

Klik 3 " naar MP4 " aan de onderkant van het programmavenster . Klik op het drop - down menu onder " Preset" en kies welke iPod je zult gebruiken om de video te bekijken .
4

Dubbelklik op uw harde schijf map uitgang onder " Opslaan naar . " Klik op "Convert " om de video te coderen en sla het bestand in de opgegeven map .
Extensies voor Windows
5

Download en installeer de freeware software omzetten van de Extensoft website . ( Zie Bronnen . ) Klik op het menu " Start " en " Free Video Converter " om de software te starten .
6

Klik op "Add Video Clip " in de werkbalk boven de videobewerking tijdlijn . Vind de DivX-video op uw harde schijf , en dubbelklik op de bestanden om ze toe te voegen aan de tijdlijn . Klik op " Exporteren " aan de bovenkant van het scherm .
7

Klik op " profiel " aan de bovenkant van het venster en kies "iPod " uit het drop - down lijst . Klik op "Convert " om een keuzevenster uitgang te openen . Dubbelklik op de output map waar u uw iPod video op te slaan en klik op "OK " om de video te coderen .
8

Sluit uw iPod aan op een USB- poort op uw computer . Wacht tot de iTunes-applicatie op te starten , en sleep uw MP4-bestand naar uw iPod harde schijf onder het menu " Bron " aan de linkerzijde van het iTunes-venster . Klik op " Eject " om uw iPod los te koppelen na het laden van de MP4 video .
Converteren naar MOV
9

Download en installeer de video-omzetter van AVS . ( Zie Bronnen . ) Klik op het menu " Start " , " Alle programma's " en " AVS4YOU " om de software te draaien .
10

Klik op " Input File Name " om DivX-bestanden te laden om de software converter . Klik op " Bladeren " naast " Output File Name " om de map waarin u wilt uw MOV- bestanden op te slaan .

Click 11 " To MOV " aan de bovenkant van het scherm te kiezen . Klik op "Convert Now " om de video te coderen als een QuickTime MOV -bestand . Verlaat de AVS toepassing .
12

Sluit uw iPod aan op uw computer met de USB-synchronisatiekabel . Sleep MOV bestanden naar je iPod harde schijf onder de " Source " lijst aan de linkerzijde van het iTunes-venster . Klik op " Eject " na het laden van de video op uw iPod .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe je AVI bestanden te conver…
·Hoe om audio uit video Verwijd…
·Tutorial voor Adobe Premiere P…
·Handmatig upgrade naar DVDFab …
·Problemen met openen van Adobe…
·Hoe om audio van een ISO- best…
·Camstudio Alternatieven 
·Hoe te IVR -formaat convertere…
·Hoe om uw eigen Game Cam & Sec…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Formuliersjabloon Zorg 
·Hoe kan ik converteren DWG naar PDF -for…
·Hoe te controleren of u over Garry's Mod…
·Hebt u op uw computer Keep on om Skype t…
·Hoe te Lichtstralen maken in Photoshop 
·Hoe kan ik een video in VLC Fix 
·Hoe je Pagina's in Illustrator toevoegen…
·Hoe kan ik een afbeelding in WordPerfect…
·Hoe u een proxy Get 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com