Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik Mask een Social Security Number in Microsoft Access ?
Veel databases vereisen de inbreng van het sofi-nummer van een persoon voor accuraat opslaan en ophalen van gegevens van een individu . In een grote database , kan een sofinummer invoerfout maken het moeilijk of onmogelijk om opgeslagen data ( stel op zoek naar een persoon met de naam John Smith in een IRS -database ) te verplaatsen . Om te helpen voorkomen dat dergelijke problemen , Microsoft Access -database maakt het mogelijk ontwerpers om input maskers te implementeren voor de meest eenvoudige types veld , waaronder sofinummers . Ontwerpers kunnen de wizard Invoermasker gebruiken om dit snel te doen . Maak het Veld

eerste moet je een Security -nummer veld Social in uw tafel nodig met een data type " tekst . " Hoewel een sofinummer duidelijk een getal , een numeriek gegevenstype blijkt iets dat zinvol kunnen worden gebruikt in een wiskundige context . Dit is niet het geval met sofinummers , dus moet je gebruik maken van de meer generieke " tekst" datatype .
Start de wizard

Om de wizard te starten , klikt u op in het veld " Input Mask" in het deelvenster Field buurt van de onderkant van het scherm voor het ontwerp . Klik vervolgens op de kleine knop met " ... " dat wordt weergegeven aan de rechterkant van het veld . De ellipsen geven meestal een tovenaar van een soort in Access . Als een dialoogvenster verschijnt dat zegt: " Moet tafel nu nog redden , " sparen de tafel om verder te gaan .
Give it a Try

Access
kan helpen bij het maken maskers voor veel meer dan alleen sofinummers . Dat is goed om te weten want als je eenmaal een type masker is het eenvoudig om te werken met andere data formaten . Voor nu wil je de tekst " sofinummer " in de wizard dialoogvenster tekstvak te selecteren . Op dit punt kunt u het invoermasker in het invoerveld proeven na de tekst " Try It : " Nieuw bij maskers ? Geef het een keer te proberen . Een reeks underscores en koppeltekens verschijnen ( ___ - __ - ____ ) gevolgd door de knipperende cursor . Voer een negen - cijferig nummer, je niet in staat om iets anders dan negen numerieke tekens invoeren in het veld zal zijn . Dat is wat maskers zijn allemaal over .
Vestigen op een formaat

In de volgende stap , de wizard geeft u de mogelijkheid om het masker te wijzigen . U zult de string zien " 000-00-0000 . " Dit geeft aan dat het masker vergt negen numerieke tekens en ze worden weergegeven met koppeltekens na de derde en de vijfde positie . U mag de streepjes desgewenst te verwijderen , maar je moet niet weg " 0 " s . De " 0 " placeholders dwingen het " alleen cijfers " regel . Veranderen van hen zal waarschijnlijk breken die regel en kan het masker onbruikbaar maken . U kunt ook de tijdelijke aanduiding karakter te veranderen van de standaard underscore ( _ ) naar iets anders. Wijzigen van dit gewoon verandert wat de gebruiker ziet in het invoerveld voordat hij alle data binnenkomt .
Koppeltekens of No Koppeltekens ?

Op het einde, de wizard u vraagt of u wilt het koppelteken personages slaan met het sofi-nummer in uw database of niet . Afhankelijk van uw opslag en presentatie nodig heeft, kan deze onbelangrijk zijn en beide zullen werken . Kiezen voor de afbreekstreepjes opslaan worden 16 of 32 bytes van herhaalde gegevens worden opgeslagen op elke rij in het gegevensbestand ( afhankelijk van de tekst encoding ) toe . In een kleine databank , de beschikbaarheid van de koppeltekens maken presentatie van gegevens gemakkelijker , maar in een grote database die onnodige herhaalde gegevens kunnen oplopen tot een grote verspilling .
U kunt uw mening altijd veranderen

Wanneer u klaar bent met de wizard u een variatie zien op een van de volgende handelingen uit in het veld Eigenschappen Pane :

000-00-0000 ; ; _

of

000-00-0000 ; 0 ; _

afhankelijk van of je ervoor kiest om de koppeltekens slaan met het het nummer of niet . De aanwezigheid van een " 0 " tussen de twee puntkomma vertelt Access dat u heeft gekozen de koppeltekens slaan , het ontbreken inhoudt het tegenovergestelde. De slepende onderstrepingsteken geeft de keuze van de tijdelijke aanduiding karakter . Als je een ander personage kiest het zal verschijnen waar de underscore is hier . Als u van gedachten verandert over het opslaan van de streepjes gewoon verwijderen of toevoegen van de " 0 " tussen de twee puntkomma's in het invoerveld masker .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·How to Get Rid van Hiaten in E…
·Hoe te gebruiken Excel naar Ra…
·Hoe te converteren van Excel I…
·Hoe je Time Points toevoegen i…
·Hoe maak je een quiz behulp va…
·Hoe te Breuken in type Excel 
·Hoe om te sparen in Excel Visu…
·De beste manier om te doen een…
·Hoe te Formaat Uw Excel 2007 S…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik Flash -bestanden Capture te z…
·Hoe de Wizard CV Gebruik 
·Hoe te Verwijzing geven om een vergelijk…
·Hoe kan ik nieuwe lettertypen voor Micro…
·Toestemming Fouten in QuickBooks 
·Hoe kan ik een Word- document beveiligen…
·Hoe maak je een afbeelding Transparant M…
·Access 2007 : Subreports afdrukvoorbeeld…
·Hoe maak je van een Hyper Link Index Zor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com