Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te converteren van Excel Into VCF Kaartjes
Microsoft Excel wordt gebruikt voor de bouw van de spreadsheets . Deze toepassing kan een enorme hoeveelheid informatie , zoals de lange lijsten van contacten met de details , zoals telefoonnummer , e-mailadres , fysieke adres , faxnummer en website-URL te houden . Een vCard of virtuele informatie Card , is een virtuele vorm van een visitekaartje. Het slaat contactinformatie voor bedrijven of personen , en het wordt gebruikt met Microsoft Outlook , waarmee de gebruiker om gegevens te importeren uit een Excel -bestand . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
Microsoft Outlook
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open het Excel- spreadsheet met alle contactgegevens die u wilt converteren door het lokaliseren en dubbelklikken op het gewenste bestand waar je het hebt opgeslagen op uw computer . kopen van 2

Format de spreadsheet in velden vergelijkbaar met die in Microsoft Outlook . Wijzigen of velden toe te voegen aan ten minste het volgende : voornaam , achternaam , e-mailadres en telefoonnummer . Voeg zoveel velden als u nodig heeft .
3

Sla het bestand door te klikken op " File " en vervolgens "Opslaan als" in de linker - bovenhoek . Zorg ervoor dat u het bestand op te slaan als een CSV-bestand ( door komma's gescheiden ) en sluit het bestand .
4

Open Microsoft Outlook door te dubbelklikken op het pictogram op uw bureaublad of door te klikken op " Start" en typen " Microsoft Outlook " in de zoekbalk .
5

Klik op " Contacten " op de linker benedenhoek van Microsoft Outlook . Als u een nieuwe map voor de nieuwe contacten die u zal het toevoegen , klik met de rechtermuisknop op " Contacten " en klik vervolgens op het scheppen van " Nieuwe map . " Noem de map en druk op de toets " Enter " .
6

Klik op " File " op de linker bovenhoek , klik op " Openen " en vervolgens " Import . " Als u Microsoft Office 2003 , klikt u op " File " in het menu en klik op ' Importeren en exporteren . " Een nieuw venster zal verschijnen . Klik op ' Gegevens uit een ander programma of bestand "," Next "en vervolgens " Comma Separated Values ​​( Windows ) " en klik op " Next " .
7

Klik op " Bladeren " en zoek naar uw CSV-bestand dat u hebt opgeslagen in stap 3 , als je het vindt , klik op "Open " en dan " Next . "
8

Selecteer " Contacten , " of de nieuwe map met contactpersonen die u hebt opgeslagen en klik op " Next . " Klik en controleer de optie die staten ' Import ' your.csv file ' in de map : Contactpersonen " " . Map Custom Fields " en klik dan op
9

Sleep de waarden uit het bronbestand aan de linkerkant en drop ze in het betreffende veld bestemming aan de rechterkant. Bijvoorbeeld , moet de "Naam" van het bronbestand worden gesleept naar de " Naam " van de nieuwe Outlook -bestand . Nadat je klaar bent te slepen , klikt u op "OK . "
10

Klik op " Finish" en uw contactpersonen worden geïmporteerd naar Microsoft Outlook als VCF Cards .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Grafiek Legends Voeg in…
·Kan ik een Windows Excel 2007 …
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·De RAND -functie in Excel Shee…
·Hoe te Lengte van de werkgeleg…
·Hoe Percentage formules schrij…
·Hoe kan ik een rapport in Micr…
·Hoe te Macro's inschakelen in …
·Uitleg van F2 , F3 , F4 en F5 …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie . Scb ? 
·Hoe te exporteren naar een PDF -formulie…
·Hoe te Titelblokkering opheffen 
·Hoe kan ik een object bijsnijden Out in …
·Beveiligingssoftware Zal niet worden uit…
·Hoe maak je een Pinnacle Studio 9 bestan…
·Hoe kan ik een CD op mijn Ipod ? 
·Hoe je twee aparte foto's combineren om …
·Hoe te stoppen Hiding het lint in Excel …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com