Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Hoe je Drupal Recensies migreren naar WordPress
Drupal en WordPress zijn beide in staat om het voeden van het oog springende en interactief product review sites . Wanneer u de beslissing om uw site te migreren van Drupal naar WordPress , kan het vooruitzicht van het verplaatsen van een groot aantal beoordelingen ontmoedigend lijken , maar je kunt een aantal methoden gebruiken om de klus te klaren met een minimum aan tijd en inspanning. Instructies
1

Back -up van uw Drupal installatie en database zodat als de conversie misgaat , zult u in staat om uw website te herstellen . Deze waarborg moet worden gevolgd of u een conversie dienst , een script of de hand conversie methode te gebruiken . Kopen van 2

Beschouw het hebben van een professionele migreren beoordelingen . Als u gebruikt een aangepaste Drupal module voor het formatteren van uw beoordelingen of je moet ook ontwerpen , kunt u een service om de hele site te zetten voor u huren .

Controleren met module uitgevers voor advies 3 als je Drupal modules te gebruiken voor speciale functies , zoals openbare sterren beoordelingen die anders in de omzetting verloren gaan . Op zijn minst , kunt u WordPress plug - ins die de functionaliteit zal duplicaat vinden .
4

Gebruik een hulpprogramma of script om uw review te converteren naar WordPress berichten. De WordPress Codex op codex.wordpress.org omvat een up - to- date lijst met hulpprogramma's om de conversie proces te automatiseren . Voordat u een hulpprogramma echter te controleren of het werkt met uw geïnstalleerde versies van Drupal en WordPress .

Install WordPress 5 op uw domein . Indien mogelijk , installeer WordPress in dezelfde database, waarin u Drupal geïnstalleerd . Zodra WordPress is geïnstalleerd , kunt u een van de kant conversie onderstaande stappen uit te voeren .

Kopiëren en plakken met de hand uit Drupal naar WordPress 6 als u slechts een klein aantal beoordelingen . Zelfs als u handmatig -tags , categorieën , waarderingen en andere gegevens moeten configureren , kan het minder tijdrovend dan het handmatig bewerken van de WordPress -database
7

zijn. Exporteer een RSS-feed van Drupal met uw overzichten en vervolgens importeren het voer met behulp van het gereedschap "Import" in WordPress . Opruimen geen extra HTML regeleinden in de resulterende WordPress berichten .
8

Samenvoegen uw Drupal -database in uw WordPress -database als u zich comfortabel werken met database- tabellen . Ten eerste , afkappen de tabellen met de naam " comments ", " berichten ", " postmeta , " " term_relationships , " " term_taxonomy , " en " termen . " Als je wilt gebruikersgegevens migreren , alle items verwijderen behalve de eerste ( administrator ) in de " gebruikers " tafel. Maak de juiste categorieën en voeg de taxonomieën van Drupal in de WordPress -database , dan plaatst u de artikelen . Zetten de Drupal term " voorwerpen" aan de WordPress term Voeg post- aan - categorie relaties en actualiseren categorie telt " berichten. " ; Vervolgens commentaar toevoegen en bijwerken commentaar telt. Tenslotte lossen line- break verschillen , zetten de standaard afbeelding pad naar de map WordPress " upload " , en kopieer alle beelden van Drupal naar de map " /wp-content/uploads " .
< br >

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe maak je Toon een welkomstb…
·Hoe vindt Drupal sites met Goo…
·De instellingen voor File uplo…
·Drupal Webform Tricks 
·Hoe Inhoud Hiërarchie Move in…
·Hoe je het pad wijzigen voor e…
·Hoe te Taxonomie VTN Verwijder…
·Hoe je QuickTime embedden in D…
·Drupal meerdere locaties Insta…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Gemeenschappelijke CRM Modules 
·Hoe maak je een PowerPoint Narrate 
·Hoe je Final Cut Studio installeren op e…
·Hoe een SWF Code vergroten 
·Hoe te converteren Tekst naar kolommen i…
·Hoe om AVCHD converteren naar QuickTime …
·Hoe je eBooks maken in Word 
·Definitie van Microsoft PowerPoint 2003 
·Hoe maak je een Drop Cap in PowerPoint m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com