Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Drupal Webform Tricks
Het verzamelen van informatie van bezoekers van uw website is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf . De Drupal Webform module is handig voor het maken van contact formulieren en enquêtes binnen het Drupal platform . Er zijn verschillende trucs die u kunt gebruiken om de effectieve uitvoering van het Webformulier module om zijn volledige potentieel . Klant en bezoeker feedback

Met de Drupal Webformulier module kan u helpen om feedback te krijgen van uw klanten of bezoekers van de website . Gebruik de module als een manier voor bezoekers om u te informeren over technische problemen in verband met uw website . Bijvoorbeeld , als klanten niet in staat zijn om een bepaalde foto of video weer te geven , kunnen ze op een link in verband met de foto of video en worden meegenomen naar een vorm die door Webformulier . Uw bezoekers kunnen dan u voorzien van feedback in verwijzing naar het technische probleem . U kunt toegang krijgen tot de informatie om inzicht te krijgen in dergelijke problemen .
Voorkeur peilingen met Multiple Choices

Drupal Webform
ook kan worden gebruikt om de voorkeur van uw bezoekers ' te beoordelen op een gegeven onderwerp . Of u nu een nieuwe functie hebben toegevoegd aan de website of van plan bent om iets dat de manier waarop ze omgaan met de website kan veranderen implementeren , vragen naar hun mening door het creëren van een poll met Webformulier . Na de beslissing over uw enquêtevragen , opties die goedkeuren , afkeuren of neutraal ten opzichte van nieuwe functies van de website te blijven voegen . Webform verzamelt en ordent de resultaten in een bestand dat u later kunt openen . Met behulp Webform op deze manier kunt u beoordelen de wensen en behoeften van uw Web publiek .
Online verzoekschriften

De Webformulier module is ook een geweldige manier om mensen die betrokken zijn bij een oorzaak of beweging door het creëren van een petitie die bezoekers kunnen gebruiken om hun mening te geven krijgen . Maak een eenvoudige petitie die niet vereist dat een log - in of wachtwoord en snel kunnen gebruikers hun naam in te voeren en of ze ondersteunen de petitie .
Lijst Bouwen

Mensen
zelden een aankoop van hun eerste bezoek aan een website . Daarom is het verzamelen van de contactgegevens van uw bezoekers om voortdurend de markt voor hen . Gebruik Drupal Webformulier om de namen en e-mailadressen van bezoekers van uw website te verzamelen en bouwen van een database van potentiële klanten . Dit zal u toelaten om uw producten en diensten aan uw database contacten op een later tijdstip via e-mail .

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe de Drupal APC gebruiken In…
·Hoe je insluiten video op een …
·Hoe te formatteren Drupal HTML…
·Hoe maak je een Base Path Neem…
·Hoe je Drupal Homepagina Blokk…
·Hoe Set Up Variabelen in Drupa…
·Hoe maak je een Drupal Layout …
·Hoe je Drupal E Configure 
·Hoe maak je Override een Drupa…
  Related Articles
Computer Notepad Trucs 
Word 2007 SmartArt Tricks 
Word 2007 Tricks & Tips 
Tekstverwerking Tricks 
Keyboard Typing Tricks 
Notitieblok Trucs voor een PC 
Dropbox Tricks 
Lol MSN Tricks 
Windows File hernoemen Tricks 
  Software Articles
·Hoe het verhogen van de resolutie in Pho…
·Hoe krijg je een vorm roteren Over een g…
·Hoe te animeren in Photoshop ImageReady 
·Excel Preventief onderhoud 
·Hoe maak je een iPhone Home Button maken…
·Een back-up van de primaire vaste schijf…
·Hoe de Diepte geven en schuine Feature g…
·Hoe maak je notities maken in Wijziginge…
·Hoe te Audio Books importeren naar iTune…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com