Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
PS bestandsextensies
Een bestandsextensie is een achtervoegsel aan een computerbestand naam . Het is afgescheiden van de basisnaam door een punt . De bestandsextensie is een acroniem of afkorting van hetzij de inhoud van een bestand of de applicatie die het gebruikt . De PS-bestand extensie wordt meestal geassocieerd met PostScript van Adobe Systems . PostScript

PostScript
is een programmeertaal voor het maken van afbeeldingen van de documenten . Het is speciaal gemaakt om het formaat van de input die door laserprinters genereren . Een PostScript- programma assembleert een afbeelding van de printer instructies verzonden door de toepassing voor het afdrukken . Eerder dan het voeden van het document naar de printer lijn per lijn , de Post Script programma verzamelt alle van de pagina in het geheugen . Het schrijft dan is dat een tijdelijk bestand met de PS-bestand extensie en het is dat bestand dat naar de laserprinter wordt verzonden .
Geschiedenis

PostScript
was het eerste product van Adobe Systems. De oprichters waren computerprogrammeurs die de gelegenheid werd geboden om een verwerking van het programma voor laserprinters te schrijven . Het PostScript- systeem voldoende succesvol de oprichters bij het vormen van Adobe in een groot bedrijf te helpen was , ze het product verder ontwikkeld en evolueerde het in de basis van de PDF
Future
< . br

meeste printers > aankan PostScript -bestanden . Echter , de PostScript -systeem is niet zo gangbaar meer als alternatieve document imaging programma's zijn ontwikkeld . De meest voorkomende formaat voor document imaging vanaf 2011 is het PDF-bestand .
Bestandsextensies

Er is geen internationaal systeem om ervoor te zorgen dat alle bestandsextensies zijn uniek . Een software- house ontwikkelen van een programma kan elke bestandsextensie voor zijn programma's of de output die het genereert kiezen . Om deze reden zijn er verschillende bestandstypen die het PS extensie dragen . Geen van deze systemen compatibel zijn en hun gemeenschappelijke gebruik van hetzelfde bestand extensie is toevallig .
Andere PS Files

Amiga
produceert computerspelletjes . Het maakt gebruik van het PS-bestand extensie voor muziek gecomponeerd door Paul Shields . Microsoft Works , een cut - prijs productiviteit suite , maakt ook gebruik van het PS-bestand extensie , maar dit is niet een van haar belangrijkste bestandsextensies . XPS is een document archivering formaat geproduceerd door Microsoft . Bestanden die zijn opgeslagen in XPS-indeling hebben het PS-bestand extensie . XPS-bestanden kunnen worden gelezen door de XPS-viewer . De Golden Orchard cd - rom voor de Apple II bevat ook een bestand met de PS-bestand extensie , hoewel het doel van het bestand is onbekend.

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe je Adobe Registraties verw…
·Hoe maak je een sjabloon in Pu…
·Hoe vindt u de CS3 serienummer…
·Hoe te onderstrepen van tekst …
·Hoe maak je een PUB -bestand o…
·Hoe te Aanduidingen voor figur…
·Hoe om te bepalen afbeelding i…
·Wat is P0 in InDesign ? InDesi…
·Hoe naar kolommen in SharePoin…
  Related Articles
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te wijzigen van een standaard bestan…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe een bestand invoegen in een Word- do…
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe een File Type wijzigen 
Hoe maak je een WPD File Open 
Hoe maak je een WPD document converteren…
  Software Articles
·Hoe kan ik Flash Player bijwerken 
·Eenvoudige manier om Microsoft Word lere…
·FileZilla Fout : ETIMEDOUT 
·Hoe om afbeeldingen te importeren in Win…
·Hoe om zelf te publiceren van een DVD 
·Google Latitude Informatie 
·Hoe maak je een Multi - Screen TV Zorg i…
·Hoe maak je een diagram invoegen in een …
·Hoe te Take Out Koppeltekens uit een cel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com