Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe je je ticket Template Eigen Merk
Het ontwerpen van kaartjes voor een fondsenwerver , speciaal evenement of feest kan een spannende en tijdrovende taak zijn . Als u de posters en flyers hebben ontworpen , gebruikt u de elementen uit die media op het ticket om eenheid te geven aan het evenement . Verzamel de informatie die moet worden opgenomen op het ticket , zoals thema , tijd, datum , locatie , prijs van het ticket en het logo . U kunt een 6 - door - 2 - inch ticket sjabloon met behulp van desktop publishing software , zoals InDesign , of een digitale imaging- applicatie, zoals GIMP of Photo Pro's Pro te creëren . Vector tekening en tekstverwerkingsprogramma's worden ook gebruikt om templates ticket aan te maken . Instructies
Ticket Template
1

Open het ontwerp -programma dat u gebruikt . Ga naar " Opslaan als" uit het menu " File " , de naam van het document "ticket template " en klik op "Opslaan ". Beginnen met het ontwerpen van uw ticket . Sla het ticket design als een andere naam . In het " Opslaan als type " drop -down , selecteert bestandsformaten TIFF of EPS , die zijn aangewezen formaten voor het afdrukken .

Klik 2 op de horizontale en verticale vormen van de eenheden deel Ruler aan het veranderen metingen in inches . Klik op "OK . "
3

Ga naar " File ", " Nieuw " en " Document . " Een nieuw document wordt geopend. Voor het ticket , klik op de pijl omlaag van de " Page Size " en selecteer "Aangepast . "

Klik 4 in de breedte vorm en typ " 6 . " Klik in de hoogte formulier in en type " 2 . " Klik op " OK . " Dit is het sjabloon voor uw ticket ontwerp .
5

Klik op " File " en "Opslaan als . " De naam van de template en vinden of creëren van een locatie om het bestand op te slaan . InDesign slaat de template in de originele opmaak ( . Indd ) . Klik op 'Opslaan'.
Ticket Ontwerp
6

Bel een commerciële drukker als u van plan om uw ticket professioneel laten afdrukken . Praten over kleur en papier. Dit heeft invloed op de kosten van uw job .

Plaats 7 een beeld op het uiterst rechts of links van het ticket . Bijvoorbeeld , zal een afbeelding van een vrouw op zoek naar rechts in de zonsondergang aan de linkerkant van de pagina worden geplaatst .
8

Omvat het evenement thema , datum, tijd , locatie en het logo ( indien beschikbaar ) op het ticket.

Plaats 9 het logo in de linker of rechter hoek . Vermijd het plaatsen van elementen te dicht bij de rand .

Plaats tekst 10 over de open hemel . Het zorgt voor balans in het ontwerp en maakt het lezen van de tekst makkelijker dan afbeelding van een drukke achtergrond over . Ook het plaatsen van de vrouw aan de linkerkant laat haar om te kijken in de richting van de tekst , in plaats van de pagina af of de rand van het ticket . Houd deze tip in gedachten bij elke layout regeling .
11

Kies donkere kleuren van de afbeelding te gebruiken op de tekst . Dit geeft contrast en eenheid . Als zwart niet in het beeld , maar het zal waarschijnlijk te veel contrast voor het ticket. Als de achtergrond donkerder is , gebruik dan een kleur dichter bij wit om de leesbaarheid te behouden . Naam en sla uw ontwerp .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te Overzichten converteren…
·Hoe je objecten in Adobe Acrob…
·Hoe de datumnotatie in XLS 
·Hoe maak je een tekstvak maken…
·Hoe maak je een Quick Gratis b…
·Hoe kan ik dubbele MS Word-bes…
·Hoe te bekijken Twee pagina's …
·Hoe uw eigen gratis gids Creë…
·Hoe maak je een professionele …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Unicode- teken wilt invo…
·Silverlight Removal 
·Hoe te converteren bestanden MJPG 
·Hoe maak je een Gradient Background een …
·Hoe te updaten Creative Audigy 2 
·Hoe te converteren een Microsoft Works -…
·Hoe kan ik een formulier maken in PageMa…
·Hoe te RecordNow installeren 
·Hoe maak je een lege kolom invoegen in e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com