Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Waarom Regelafstand is zo groot Met Microsoft Office 2007
Computerprogramma's zich voortdurend ontwikkelen , dus het moet niet als een grote verrassing komen dat Microsoft Word 2007 is anders dan Word 2003 of eerdere versies . Soms , met nieuwere versies van de software , de veranderingen zijn gering en gebruikers merken niet - of care - maar een van de grote renovaties aan Word beïnvloedt alles wat je doet : paragraaf spatiëring standaard . Microsoft update de standaard stijlen in de nieuwe Office- suite, die het standaardlettertype en paragraaf structuur omvat . De evolutie

Wanneer u Office 2007 geopend voor de eerste keer , was je waarschijnlijk overweldigd door de nieuwe lay-out . Microsoft volledig vernieuwde de werkbalken groeperen taken in nieuwe rubrieken en het maken van de functies , met knoppen in plaats van menu's en paletten in plaats van submenu's graphics - gedreven . Je mag niet opgevallen kleinere veranderingen in de standaard lettertype ( Calibri ipv Arial ) en de alinea-indeling . Versies van Word tot Word 2003 altijd enkele regelafstand - leden standaard , maar dat is niet meer het geval in Word 2007 .
The Word 2007 Paragraaf

Microsoft's nieuwe standaard paragraaf ziet er heel anders , en niet alleen vanwege het nieuwe lettertype . Microsoft veranderde de afstand naar " meerdere " in plaats van " single" en veranderde een variabele genaamd " na " van 0 punten tot 14 pixels . Standaard is regelafstand " multiple " stelt de ruimte tussen de lijnen bij 1,15 ( in plaats van 1 , voor enkele regelafstand ) . Als je kijkt in de " Paragraaf " opties voor een gemarkeerd blok tekst , zie je deze opties . " Na " bepaalt de grootte van de ruimte tussen de ruimte na elke paragraaf , wanneer je hit ' Enter '.
Starten Met de oude Format

U kunt maak een eenmalige document met de oude Word-stijl gemakkelijk . Microsoft lijkt te hebben voorzien dat sommige gebruikers niet zou willen dat de nieuwe look en creëerde een Word 2003 - opmaak sjabloon die is opgenomen in Word 2007 . Houd in gedachten dat , als het over paragraaf stijlen , " Word 2003 " is een catch-all voor het standaard uiterlijk van een document in alle versies van Word voorafgaande aan Word 2007 . Om toegang te krijgen tot de vroege versie sjabloon , klikt u op de "Office" -knop in de rechterbovenhoek van het woord "en selecteer" Nieuw . " Kijk onder " Sjablonen " rechts voor " Geïnstalleerde sjablonen " en selecteer vervolgens " Office Word 2003 Look . " Klik op " Document " en vervolgens "Create " om een ​​nieuwe lege pagina te maken in de oude stijl . Dit is niet een permanente verandering .
de standaard

u kunt ook instellen Word om nieuwe documenten in het Word-stijl 2003 altijd te maken op het tabblad "Home " - . het Woord standaard - . klik "Change Styles " in de groep " stijlen " Je kunt een van de genoemde stijlen kiezen om ingesteld als uw standaard , Microsoft Word 2003 onder hen . klik op " Word 2003 " in te stellen als de huidige stijl en klik vervolgens op "Change Styles " opnieuw en klik op ' als standaard instellen. "Je kunt altijd veranderen deze later terug als je mist het nieuwe look .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je een Border in Scri…
·Hoe maak je een PSP in MS Pain…
·Hoe kan ik een formulier ingev…
·Hoe voor te bereiden voor Pant…
·Acrobat Password Recovery 
·Desktop - Publishing Copyright…
·Prikkeldraad Photoshop Tutoria…
·Hoe te Publisher 2007 converte…
·Hoe je objecten in Adobe Acrob…
  Related Articles
Hoe te controleren Zin Tussenruimte in W…
Hoe te Regelnummering in Word toevoegen 
Hoe te Regelafstand Met Open Office Set 
Hoe te Regelafstand wijzigen in Word 200…
Hoe maak je een regeleinde toevoegen 
Hoe een String Command Line Vervang 
Hoe om te doen Eerste Lijn Opknoping in …
Hoe de Regelafstand wijzigen in een best…
Hoe maak je een lijn grafiek op Open Off…
  Software Articles
·Hoe maak je een PowerPoint exporteren na…
·Een back-up bestanden met Windows XP Hom…
·Hoe maak je een FLV kopiëren van een we…
·Hoe te Cut Off Elements Opknoping Uit de…
·Hoe te Blurs verwijderen in Photoshop 
·Nadelen en voordelen van Afbeeldingscomp…
·Hoe te registreren AnyDVD 
·Hoe maak je een Genius Tablet Get Werken…
·Hoe kan ik een . IMG File Mount 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com