Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Over Label maken van software
Label maken van software is software die in staat is om labels voor een breed scala van toepassingen af te drukken . Er zijn verschillende soorten software - text - based, grafisch gebaseerd of een mengvorm van beide . Sommige pakketten zijn speciaal ontworpen alleen voor de lay-out en het drukken van etiketten , terwijl veel andere software pakketten ( database-en tekstverwerkingsprogramma's , bijvoorbeeld) hebben de mogelijkheid om etiketten af ​​te drukken . Betekenis

Label
maken van software is een enorm hulpmiddel voor de productiviteit , en het stelt gebruikers in staat om een willekeurig aantal labels in een keer afdrukken , of ze meerdere kopieën van hetzelfde label of een set van geheel andere etiketten wilt afdrukken . Mailinglijsten en databases kunnen worden geïmporteerd in de meeste programma's , tijd en moeite besparen bij het ​​invoeren van gegevens , alsmede drukkosten .
Typen

Er zijn veel verschillende soorten label maken van software . Databasesoftware ( FileMaker Pro , AppleWorks , Bento ) stelt u in staat om records ( of bepaalde velden van records) in standaard label -formaat af te drukken . Andere pakketten ( NiceLabel , Avery DesignPro ) zijn uitsluitend bedoeld om standaard etiketten drukken , terwijl anderen ( Discus Label ) zijn meer artistieke pakketten en zijn ontworpen voor het afdrukken van etiketten voor cd-en dvd-media , die ook standaard-en kleinbedrijf labels .
< br >
Functie

Labels
komen in een standaard formaat en onderscheiden zich door hun ' Avery nummer . " Avery is het meest voorkomende type label , en elk van de verschillende grootte heeft zijn eigen nummer . Door het verstrekken van een sjabloon voor een veel voorkomende soort label ( Avery 5160 , bijvoorbeeld, die 30 gaat om een vel ) , wordt geen giswerk en trial and error op de printer uitgeschakeld .
Features

Label making software
heeft de mogelijkheid om etiketten af ​​te drukken in een aantal maten , met een minimale inspanning van uw kant . Wijzigen van de indeling van het afdrukken van 30 etiketten per pagina tot 20 etiketten per pagina is zo simpel als het selecteren van een nieuwe lay-out en eventuele aanvullende configuratie vereist geen . Afdrukken van een adressenlijst is zo eenvoudig importeren van de gegevens , het selecteren van de template en de afdrukopdracht te selecteren .
Overwegingen

De software die u gebruikt voor het afdrukken van etiketten is afhankelijk van uw toepassing , uw budget en uw technische bekwaamheid . Als u van plan bent over het afdrukken adres etiketten , bestand etiketten of naamplaatje etiketten , dan is een van de eenvoudigere pakketten is uw beste weddenschap . Echter, als uw etiketten bevat grafische elementen , vervolgens met behulp van een gespecialiseerd pakket ( Discus Label , bijvoorbeeld) zou de weg te gaan Most databank .
Expert Insight

producten hebben de mogelijkheid om gegevens in een standaard formaat label afgedrukt . Hoewel sommige commerciële pakketten hebben de functionaliteit om aangepaste etiketten voor cd's en dvd's afdrukken , de beste keuze is om een ​​pakket dat is afgestemd op de artistieke kant van het spectrum te voorkomen dat saaie gebruiken .
< br >

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe te NTEXT converteren naar …
·MS Access 07 Tutorial 
·Het toevoegen van Evernote naa…
·Hoe de MS Access Text Box Cont…
·Hoe u rapporten in Access Gene…
·Hoe maak je een MDF- bestand t…
·Hoe te Eerste Field Verwijzing…
·SQL Tuning Oracle 10g Tutorial…
·Hoe kan ik een gebruiker in ee…
  Related Articles
Gratis Address Label Software 
Over Adresstickers 
Over Spell Checkers 
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Over WordPad 
Gratis Address Label Templates 
Hoe maak je een label Adres File Zorg 
Hoe kan ik een Word- Label document conv…
Hoe kan ik een formulier maken op een la…
  Software Articles
·Voordelen & Nadelen van Microsoft Access…
·Hoe goed bestellen RAR bestanden 
·Hoe je twee verschillende kolommen in Ex…
·Hoe maak je een TY converteren naar MPG …
·Hoe te gebruiken VB6 naar Format Kolomme…
·Hoe maak je een Excel -werkblad Plakken …
·Hoe je het lettertype wijzigen in Acroba…
·Hoe te gebruiken Echo360 in Blackboard 
·Hoe je ID3 Tag informatie met behulp van…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com