Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> cd's branden >> Content
Kan ik CD's branden met MPL ?
Paul McCartney richtte MPL Music Publishing in 1971 . Vandaag is dit online bedrijf kunt u muziek licentie voor commercieel of niet-commercieel gebruik . De site heeft een aantal audio- selecties die u kunt luisteren , en je kan soms ook downloaden MPL 's muziek en brand het op een cd . Houd in gedachten dat het verbranden of het kopiëren van auteursrechtelijk beschermde muziek zonder toestemming is illegaal . Het branden van cd's Door MPL

Kortom , het antwoord op de vraag of u cd's kunt branden met MPL is ' ja ', al zijn er enkele bepalingen . De meeste muziek vinden op de site vereist dat u een licentie aan te vragen. Zodra je de juiste licentie te krijgen , kunt u vervolgens downloaden en de muziek op een cd branden .
Synch Licentie Vs . Mechanische Licentie

MPL Music Publishing biedt twee soorten licenties : synch licentie en mechanische licentie. Een synch licentie verleent aan de muziek te gebruiken in synchronisatie met iets anders , zoals een film of tv-show . Een mechanische licentie geeft het recht om de muziek te verspreiden op een cd , website , download of andere vorm van verspreiding , hetzij voor een winst of gratis. Volgens MPL Music Publishing , moet je een mechanische licentie te verkrijgen voor de muziek van The Harry Fox Agency , alsook toestemming van de meester opname eigenaar .
Proces
< br >

om een ​​mechanische licentie aanvragen , zodat u muziek van MPL Music Publishing kan branden , klikt u op de " Search and License" tab aan de bovenkant van de pagina en zoek naar de muziek die je wilt downloaden . Klik op het nummer zodra de zoekactie retourneert de resultaten , klik op de ' Licentie dit lied " knop . Kies de mechanische licentie -optie en vul het licentie aanvraagformulier door het invullen van uw naam , contactgegevens en andere speciale opmerkingen of verzoeken .
Fee

In veel gevallen , een vergoeding is vereist om een mechanische licentie te verkrijgen . Volgens de FAQ sectie op de website , de vergoeding is meestal bespreekbaar . U mag in staat zijn om de licentie te krijgen voor gratis , zolang de artiest of muziek eigenaar instemt . Kosten kunnen variëren van een paar dollar tot honderden dollars of meer , afhankelijk van de song en uw licentieovereenkomst .

Previous: Next:
  cd's branden
·Hoe te branden van een bootabl…
·Microsoft Word branden op CD 
·Hoe kan ik een cd branden & In…
·Hoe maak je een audio-cd brand…
·Hoe uw Voice branden op een cd…
·Hoe kan ik een cd branden op e…
·Hoe maak je deel van een song …
·Hoe om muziek te branden op ee…
·Hoe om muziek te branden op ee…
  Related Articles
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
Hoe kan ik meedoen Dollar bedragen in ee…
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe kan ik Column Formatteren tussen pag…
  Software Articles
·Hoe maak je een query in Access voor 
·Wat is de extensie EAC - APE ? 
·Wat is de FLV bestandsextensie? 
·Hoe de COD5 Map Pack voor Free Krijg 
·Hoe maak je een gescand document convert…
·Hoe u een DVD -ROM converteren naar een …
·Hoe te versturen eBlast Flash Animatie 
·De Resume functie in DVD Studio Pro 4 
·Hoe maak je een WAV -bestand maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com