Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> cd's branden >> Content
Mijn MacBook Pro Kan geen CD branden
MacBook Pro kan data , zoals muziek , foto's en documenten op een cd met behulp van de slot-loading drive branden . Echter, wanneer u geen inhoud kunt branden , het probleem is meestal met de schijf . Om het branden te verbeteren , schijven moeten niet alleen compatibel met de MacBook Pro zijn, moeten ze in goede werkende staat . Als u niet in staat om een CD te branden bent , Apple biedt veilige tips om je MacBook Pro 's disc - verbrandingsproces te verbeteren . CD Discs

Voordat branden van muziek of bestanden naar een cd , controleren schijf compatibiliteit met de MacBook Pro . Om erachter te komen wat voor soort schijven computer kan gegevens over branden , klikt u op het Apple-logo , klik dan op " Over deze Mac" en klik vervolgens op de "Meer Info " knop . Klik op de " Storage " optie om informatie over de optische drive en ondersteunde discs bekijken . Branden van schijven problemen ontstaan ​​ook als de CD die je gebruikt is vuil of beschadigd . Als de CD vlekken of vingerafdrukken , het reinigen van het glanzende oppervlak met een zachte , vochtige doek vanuit het midden naar buiten bewegen vermindert de kans op schijf branden fouten . Als de schijf ernstig is beschadigd of kapot is, moet u een andere disc te gebruiken of je zal blijven draaien in de brandende problemen . Als de schijf bestanden bevat , moet het een herschrijfbare schijf , zoals een cd-rw om extra bestanden te branden zijn. CD - R discs zijn niet herbruikbaar . Als u een herschrijfbare schijf die zijn capaciteit heeft gemaximaliseerd , verwijdert u een aantal bestanden voordat het branden content.
Foutmeldingen

Als er een foutmelding verschijnt op de MacBook screen pro's wanneer u een cd brandt , sluit alle toepassingen , start u de computer en start het brandproces . Als er een " onbekende fout " bericht verschijnt op het scherm , beweeg of schudden van je MacBook Pro tijdens het brandproces . Als de foutmelding opnieuw verschijnt , vrije ruimte op uw opstartschijf . Als u een grote bibliotheek van bestanden die een voldoende hoeveelheid schijfruimte innemen , zoals muziek , foto's en video's , back-up van de bestanden op een externe harde schijf en wis ze van uw computer . Lopen weer het brandproces .
Tips en Aanbevelingen

Als je nog steeds lopen in schijfschrijfsoftware problemen , Apple raadt het gebruik van een schijf die langzamere verbranding ondersteunt snelheden . Het verminderen van het branden snelheden tot 2x of 4x , zal vertragen het brandproces , maar het is noodzakelijk voor het oplossen van brandende problemen vooral met lagere kwaliteit schijven .
Waarschuwingen

Als je ' re nog steeds niet in staat om cd's te branden of als de schijf vastzit in de MacBook Pro 's slot-loading drive , contact opnemen met Apple . Forceer de schijf naar een disc die zit vast omdat je het risico schade aan uw computer te branden of forceer - werpen . Als je dicht bij een Apple winkel woont , stelt een service afspraak met Genius Bar , de tech warenhuizen .

Previous: No Next:
  cd's branden
·Hoe Word Processor -bestanden …
·Hoe om muziek te branden van W…
·Hoe maak je een CD Disc Burn 
·Hoe maak je een cd met iTunes …
·Hoe kan ik een cd branden met …
·Hoe CD + G -formaat Burn 
·Hoe kan ik een cd branden met …
·Programma's om muziek af te sp…
·Hoe kan ik een MP3 -bestand br…
  Related Articles
Hoe maak je Lotus Word gebruiken Pro 
How Do I 
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Hoe te verwijderen Office XP Pro 
Hoe kan ik een Word- document op mijn we…
Scannen naar verloren bestanden in Mijn …
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
  Software Articles
·Hoe je Skype downloaden in de VAE 
·Hoe naar Access 2007 HTML-voorbeeld 
·Hoe te wijzigen Van FLV naar MP3 
·Hoe kan ik een afbeelding instellen als …
·Hoe mensen toe aan een Skype Bel 
·Hoe Dell Support Center & Quick Set Disa…
·Wat betekent OSS Mean ? 
·Hoe kan ik een afbeelding Kijk als een F…
·Hoe een boekje in Microsoft Office Word …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com