Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een Word- document op mijn website
Als u werkt met Microsoft's Word- toepassing , kunt u een noodzaak om uw documenten publiceren op een forum , zoals een website , dus het kan een groter publiek te bereiken . Dit tekstverwerkingsprogramma maakt het handig om de elektronische documenten te nemen en veranderen het in een HTML- pagina, zodat u niet hoeft om uw werk weer opnieuw voor het internet . Met behulp van de instellingen in Word en uw webserver , kunt u gemakkelijk een Word-document op uw eigen website . Instructies
1

Open het Word-document en klikt u op de "Opslaan als" of " Opslaan als webpagina " optie uit het " File " drop - down menu . Kopen van 2

Zorg ervoor dat de " webpagina ( HTML ) " is geselecteerd in de "Formaat " drop - down menu en de naam van het document in de " Opslaan als" tekstveld . Het bestand wordt nu met de " htm " extensie ( bijvoorbeeld sample.htm ) .
3

Kies voor de " Opslaan volledige bestand in HTML " of "Opslaan alleen weergegeven informatie in HTML " instellen door op het bijbehorende keuzerondje . Het hele bestand op te slaan kunt u Word - specifieke componenten , zoals opmerkingen of header data , in het document te houden , maar deze elementen niet zichtbaar op de webpagina te maken . Dit is een goede optie wanneer u deze informatie voor eigen gebruik behouden . Anders , alleen het beeldscherm informatie opslaan kunt u uw bestand kleiner te houden en is een goede keuze als je niet bepaald Word-functies die u nodig hebt om te sparen hebben .
4

Klik op de "Web Opties " knop om informatie over uw HTML document, inclusief trefwoorden , grootte van het scherm en het coderen van gegevens toe te voegen . Klik op het tabblad " Algemeen " in de " Web Options ' dialoogvenster te typen in een geprefereerde paginatitel en /of trefwoorden in de bijbehorende tekstvelden . Onder het tabblad "Bestanden" , zorg ervoor dat de "Update links op save optie ' is aangevinkt , zodat URL's worden automatisch bijgewerkt wanneer u werken aan uw document in Word . Gebruik het tabblad "Afbeeldingen" naar een schermformaat dat uw HTML wordt bekeken in , indien nodig te specificeren , omdat de standaard resolutie " 1024 x 768 " is al geselecteerd en dit creëert een document dat wordt weergegeven op standaard 15 - inch en 17 - inch monitoren . Echter, als u weet dat uw webpagina zal worden bekeken op een ander type display , selecteert u de juiste optie uit het " Schermgrootte " drop - down menu . Tenslotte klikt u op het tabblad " Codering " , waarop de web browser vertelt hoe de personages te interpreteren op uw HTML-pagina . Aanbevolen instelling het Unicode Consortium is " Unicode ( UTF - 8 ) " , maar u kunt verwijzen naar hun website als u meer informatie ( zie bronnen ) nodig . Klik op de knop ' OK ' als u klaar bent .
5

Klik op de knop "Opslaan" om uw HTML- bestand te genereren en plaats dan de web -document op uw webserver in dezelfde map of de map die uw website bevat bestanden . Word-document is nu gepubliceerd op uw website .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Tools op Word 2007 
·Hoe je het tabblad Opmaak in O…
·Hoe te Fonts in Windows XP ins…
·Hoe te Claris Works convertere…
·Hoe te OpenOffice opslaan als …
·Hoe te openen een Wordpad docu…
·Mijn Omnipro 15 Zal OCR niet D…
·Hoe maak je een Koreaanse Inpu…
·Hoe kan ik kopiëren en plakke…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Protected Word-document …
·Hoe kan ik een logo in Word ontwerp 
·Hoe kan ik een Word- document opheffen W…
·Hoe maak je een Steam Game Uninstall 
·Hoe te kopiëren en plakken naar een Pro…
·DVDRip Tutorial 
·Hoe te Turn Off Ping 
·Wat is Runtime Packed Upack ? 
·De beste games voor de Kaart redactie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com