Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
AVG Vs . Avast voor Vista
AVG en Avast ! beide bieden anti - virus en internet security software bescherming voor Windows Vista . Hoewel deze programma's kosten ongeveer hetzelfde en hebben dezelfde kenmerken , zijn ze niet gelijk. Bij de beslissing welk programma te gebruiken om uw computer te beschermen tegen malware , moet u rekening houden met zowel kenmerken van het programma en systeemvereisten . AVG
edities van

Een gratis versie van AVG is beschikbaar voor download voor Windows Vista . U kunt deze versie gratis gebruik maken van een computer voor persoonlijk gebruik . U kunt ook de aankoop van AVG Anti - Virus of Internet Security , die meer bescherming te bieden . De gratis versie van AVG biedt bescherming tegen virussen , spyware en rootkits . Het bevat ook een ingebouwde social networking bescherming en koppeling scanner functies . AVG Anti - Virus controleert ook bestanden voordat u ze downloaden en controleert chat- koppelingen . AVG Internet Security heeft al deze functies , naast een firewall en anti - spam functies .
Avast ! Edities van

Avast
! biedt zowel gratis als betaalde versies van hun anti - virus software voor Vista . De gratis versie is alleen beschikbaar voor persoonlijk gebruik , en beschermt tegen virussen , spyware en trojans . Avast ! Pro Anti - Virus beschermt u terwijl u winkelt of bankiert . Avast ! Internet Security beschermt ook tegen identiteitsdiefstal en spam e-mail . Avast ! omvat , AutoSandboxing , een functie die automatisch plaatst verdachte programma's in een zandbak om te voorkomen dat schade aan uw computer . Een andere nuttige Avast ! functie is WebRep , die u vertelt over de reputatie van websites voordat u ze bezoekt .
AVG voors en tegens

AVG
is een krachtige anti - virus software programma met real - time bescherming en de mogelijkheid om diepe scans van je hele computer uit te voeren . U kunt AVG installeren op elke versie van Windows Vista , met inbegrip van zowel 32 -bits en 64- bits versies . AVG 's LinkScanner functie, die compatibel is met Internet Explorer en Firefox is , kondigt met een groot groen vinkje of een rode 'X' of een site veilig is of onveilig . Echter , systeemvereisten AVG 's zijn hoog . U moet minimaal een 1,5 gigahertz ( GHz ) processor en 512 megabyte ( MB ) geheugen naar AVG Internet Security of Anti - Virus uit te voeren. Zelfs als uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten voldoet , kan AVG uw systeem vertragen ernstig .
Avast ! Voors en tegens

Avast
! zal draaien op elke versie van Windows Vista , zowel 32 - bit en 64 - bit , met uitzondering van Windows Vista Starter Edition . Om Avast ! Uitvoeren , hoeft u alleen maar een Pentium 3 -processor en 128 MB RAM voor Avast ! Gratis Anti - Virus , en een Pentium 3 -processor en 256 MB RAM voor Avast ! Internet Security . De gratis versie van Avast ! vereist dat u het programma te registreren , het verstrekken van uw naam en e-mailadres . Je moet dan plaatst u een licentiesleutel in het programma en het verlengen van uw inschrijving jaarlijks te blijven gebruiken . Het is ook de moeite waard om geavanceerde functies in Avast te krijgen! zoals virusscan scheduling , boot- time scannen en WebRep gratis .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·De sterke & zwakke punten van …
·Hoe te verwijderen Norton Secu…
·Welke Antivirus -programma's w…
·Hoe kan ik een computer van ee…
·Malware Kwaal : Verban de Bug …
·Active X control Problemen 
·Hoe kan ik een geweldig Homepa…
·Hoe te Schakel AVG Malware Pro…
·Hoe de Win32/Sality Virus Rein…
  Related Articles
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Microsoft Office XP Vs . Microsoft Offic…
Lettertype Puntformaat Vs . DPI 
Notepad vs Wordpad 
Word Vs 2003 . Word 2007 
Hoe maak je een dagboek bij te houden op…
. Doc Vs . . Docx 
  Software Articles
·Hoe maak je een PowerPoint Slideshow Afd…
·Hoe kan ik PDF afbeeldingen converteren …
·Microsoft Word 2003 Outline Hints 
·Hoe maak je een dinosaurus in Photoshop 
·Hoe om bestanden Unzip op het web 
·Hoe PDF-bestanden converteren naar Datab…
·Hoe kan ik Windows Defender & McAfee Run…
·How to Get Rid van een Korrel in Gimp 
·Hoe te verwijderen Office 2007 Thema 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com