Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Draadloze laptop verbinding werkt niet als desktop computer is
Als je een laptop kunt aansluiten op een netwerk via WiFi wanneer een ander apparaat, zoals een desktop computer niet actief is , maar kan niet als het is , het is een indicatie dat het netwerk is niet juist ingesteld . Het is belangrijk om te bepalen of de laptop geen verbinding kan maken met het internet of kan geen verbinding maken met het netwerk helemaal niet, dat een verkeerd bedraad netwerk of een slechte instelling DHCP respectievelijk impliceert . IP Beperkingen
Er zijn een eindig aantal adressen op het internet .

Internet service providers beperken meestal elk account tot een enkele Internet Protocol-adres . IP -adressen worden gebruikt voor computers en netwerken over het Internet te identificeren . Er meer apparaten verbinding met internet dan er IP -adressen . Dit probleem wordt aangepakt door het toewijzen van IP -adressen aan een apparaat genaamd een router die verkeer naar individuele apparaten grepen op een enkel netwerk , in tegenstelling tot het geven van elk apparaat op het netwerk een eigen IP -adres . Indien een netwerk geen internetverbinding actief is via een router , kan de verbinding niet worden gedeeld met meer dan een keer apparaat tegelijk . In dit geval zou het bureaublad geen verbinding kunnen maken als de laptop bekleedt reeds een actieve verbinding .
WAN Port
WAN-poort Deze router is geel .

Wi - Fi -routers hebben een paar fysieke verbinding poorten voor aansluiting op bekabelde apparaten . Tenzij een modem heeft een ingebouwde router , het verbinding met de netwerkrouter via een Ethernet -kabel . De modem wordt verondersteld om verbinding met de WAN poort die wordt gebruikt voor verbinding met een ander netwerk , het internet in dit geval . De router kan data versturen en ontvangen tussen netwerken via de WAN-poort , zodat meerdere apparaten op een IP-adres delen .
Uplink en Standard Ports
Router poorten kan verbinden apparaten en uitbreiding van het netwerk .

De uplink en de standaard poorten hebben andere banen dan de WAN-poort . De standaard poorten worden gebruikt om bekabelde apparaten verbinding maken met het netwerk , maar de uplink is een beetje anders - het is gebruikt om de router te verbinden met andere netwerk hubs om het aantal bedrade apparaten uit te breiden binnen het netwerk . Als de modem is aangesloten op de uplink of standaard poort , kan de internetverbinding nog steeds werken , maar alleen voor een apparaat tegelijk .
DHCP Maximale apparaten te laag
De router maximale aantal aangesloten apparaten kan worden ingesteld voor de veiligheid en de prestaties te verbeteren .

De DHCP- standaard laat routers verbonden met maximaal 255 extra apparaten op elk gewenst moment via Wi-Fi en bedrade verbindingen . Indien de laptop maakt voor toestel 256 op een netwerk , zal het geen verbinding . Echter , het apparaat situatie 256 is niet waarschijnlijk gebeuren op een thuisnetwerk of een klein bedrijfsnetwerk . DHCP- instellingen van de router kan worden geconfigureerd om het aantal apparaten dat verbinding kan maken met het netwerk in een keer kunstmatig te beperken . De laptop kan geen verbinding worden, want als de desktop is aangesloten , heeft het netwerk de capaciteit te raken . Dit probleem kan worden opgelost door aanpassing van de maximale apparaat graaf -instelling in het menu van de router -configuratie .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een DSL - 2540T Pa…
·Wireless G Vs . N Routers 
·Hoe link WAN Twee Routers 
·Hoe kan ik mijn ongedekte Link…
·Hoe kan ik Radio configureren …
·Netgear Zal niet Acquire een I…
·Hoe te vinden die is aangemeld…
·Linksys Wireless Adapter probl…
·Hoe om te doen Port Mapping op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je instellingen voor de Ralink Wirel…
·Wat is Voice Over IP Service? 
·Hoe maak je een Keystone telefoondraad J…
·Heb Firewalls Stop Piraterij ? 
·Hoe te Connect 2650 om Wireless 
·Hoe maak je een Toolbar voor uw Home Pag…
·Hoe te MailMarshal Sorteerinstellingen w…
·Delen van Electronic Mail 
·Office Communicator Command Line Opties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com