Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een Wi - Fi- Port Verander
Draadloze routers verbinden alle apparaten in uw huis op het internet , en de meeste mensen zijn tevreden met de router te zetten eens en gebruik het dan met de basisinstellingen voor altijd . Maar om meer snelheid in bepaalde programma's te ervaren op uw computer , kunt u het opzetten van een zogenaamde " port forwarding ", die vrije toegang verleent tot een bepaalde gebruiker of programma op het netwerk . Je verandert poortinstellingen via setup-programma van uw router . Instructies

Klik op 1 in de rechter - bovenhoek van Windows en klik vervolgens op "Zoeken . " Type " cmd " in het zoekveld en klik met de rechtermuisknop op ' Opdrachtprompt ' in het paneel ' Apps en kies " als administrator uitvoeren . " Type " ipconfig " ( zonder aanhalingstekens ) en druk op ' Enter '. Noteer de " IPv4 " -adres en de standaardgateway nummers op een stuk papier . kopen van 2

Open een nieuw venster van de webbrowser en typ het standaard gateway van Stap een in de adresbalk . In de meeste gevallen , de default gateway voor een router is 192.168.1.1 of 192.168.0.1 . Druk op "Enter " en vervolgens inloggen op uw router met behulp van de administrator wachtwoord dat u tijdens het installatieproces . Als u niet zeker weet wat het wachtwoord is , probeer je Wi - Fi- wachtwoord of laat het wachtwoord veld leeg . U kunt ook zoeken naar de login en uw specifieke router wachtwoord online .

Klik 3 op " Applications and Gaming " of " Advanced Setup " in de router software . Software van een onderneming is een beetje anders , maar op zoek naar een menu- item met de naam " Port forwarding . " Je moet een lijst met toepassingen en de bijbehorende poorten met IP- adressen te zien .
4

Typ de naam van de poort die u wilt openen in de eerste beschikbare sleuf in de linkerkolom , je kunt de poort wat je wilt bellen . Als je het openen van een poort voor een bepaald spel of toepassing , typt u de naam. Typ vervolgens de poortnummers je nodig hebt om te gebruiken in de " externe " en " interne " velden om het bereik in te stellen . Als, bijvoorbeeld , moet je poorten 2500 tot 2600 geopend , typt u " 2500 " in " External " en " 2600 " in " Internal . "
5

Kies " UPD " of " TCP " van de protocol drop-down , of "Beide ". Typ uw " IPv4 " -adres van Stap een in de " To " kolom te selecteren en klik op het selectievakje naast " Enable " en klik op "instellingen opslaan . " Dit opent de poorten op uw computer teneinde specifieke programma's kan via de router . Herhaal deze stappen voor elke computer op het netwerk van havens voor elke computer te wijzigen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Manier om draadloze signaal vo…
·Hoe maak je Flash een DIR - 65…
·Hoe je WEP- of WPA-encryptie i…
·Hoe om WiFi Signal Boost 
·Hoe te verbergen SSID op een L…
·Hoe je draadloze router instel…
·Hoe maak je een Netgear Rangem…
·Hoe gratis draadloos internet …
·Hoe je DSL gebruiken Met een d…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up Internet-verbinding delen met…
·Hoe maak je een Direct Cable Crossover E…
·Hoe het opzetten van een elektronische D…
·Wat is Clearwire Asoka ? 
·Lijst van Internet Snelheden 
·Hoe maak je een Download hervatten na ee…
·Hoe gebruik ik een MCCI WHQL Modem Drive…
·Hoe kan ik een externe USB Internet Conn…
·Peer - to-peer -netwerken met Windows Vi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com