Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een USB- G of G+ draadloze netwerkadapter kaart met Windows Vista Gebruik
Leer hoe te installeren en gebruiken van een draadloze USB- netwerkadapter kaart op het internet surfen . Wat je
computer moeten met Vista
USB network Card | USB kabel ( optioneel ) op Drivers ( cd of download)
Toon Meer Aanwijzingen
1

Veel draadloze kaarten zeggen zij mogen niet werken met Vista , zijn ze meestal zullen echter werken als je de volgende stappen . Stap een: . Sluit uw USB-netwerkadapter op een willekeurige USB -poort op uw computer kopen van 2

Na het inpluggen in je USB Netwerk kaart, volg de wizard Nieuwe hardware installeren die moeten opduiken in Vista . Als u al gebruik hebben gemaakt van de wizard zonder succes , maak je geen zorgen . Gewoon overslaan deze stap , is het niet nodig .
3

Ga naar uw startmenu en klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer" , uit het drop - down menu kies "Beheren" . < br > Goedkope 4

In het venster beheren , aan de rechterkant op " Device Manager " . Aan de linkerkant moet u een lijst met apparaten bekend om de computer te zien .
5

Onder het tabblad " Network Devices" je moet een geel icoontje naast " draadloze USB-apparaat " Deze aangegeven de apparaat dat u ingestoken is niet correct geconfigureerd .
6

klik met de rechtermuisknop de "Wireless USB Device" dat u probeert te installeren en kies " stuurprogramma bijwerken " uit het drop down menu . Dit zal nog een doos met twee opties .
7

Klik op de tweede optie die is " Op mijn computer naar software " . Op het volgende scherm , als u de cd die bij uw draadloze kaart , soort kwam " D : " in het veld locatie en selecteer het vakje onder dat veld dat zegt "Inclusief submappen " . Als u niet beschikt over de driver-CD doorgaan naar de volgende stap .
8

Als u de cd niet hebt met drivers op de naam en het model van uw draadloze kaart ( haar op de rug vinden van de kaart , verwar dit niet het MAC-adres voor het modelnummer , zult u niet nodig het MAC-adres op dit moment ) . Ga naar de website van de fabrikant die u kunt vinden in een zoekmachine , en op zoek naar een plek om de drivers te downloaden . Download drivers in elke map die u wilt en herhaal stap 7 , behalve in plaats van te typen " D : " typt u de locatie van de map waarin u de drivers gedownload . Bijvoorbeeld " C : \\ Windows \\ GEBRUIKERSNAAM \\ downloads " .
9

Nadat je bent in staat om de drivers te installeren , moet u in staat om te controleren of de kaart werkt door terug te gaan naar Apparaatbeheer ( zoals beschreven in stappen 3 & 4 ) en zoek in je " Network Adapters " . Als er geen gele pictogram naast uw USB- netwerkapparaat , heb je dit apparaat correct is geïnstalleerd . Verder te verifiëren correcte installatie door rechts te klikken op uw apparaat in Apparaatbeheer en te kiezen voor ' Eigenschappen ' , moet u een verklaring dat "dit apparaat werkt " zien .
10

Nu is het apparaat is geïnstalleerd en klaar voor gebruik . Het zal waarschijnlijk knipperen met een groene LED afhankelijk van het model .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een draadloze print…
·Hoe te Boost My WiFi Card 
·Hoe naar Draadloos internet in…
·Wi- Fi- Tools voor Windows 
·Wat doet GPRS voor? 
·How to Set Up een Wireless USB…
·Over Netgear Wireless Routers 
·Hoe kan ik uitbreiden WiFi Ran…
·Wi- Fi Beschrijving 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe naar uw proxy -instellingen negeren 
·Hoe het ontwerpen van een Wireless LAN 
·Wat zijn Ongunstige LRC Controles ? 
·De 2,4 GHz en 5 GHz Wireless Verschil 
·Problemen met een netwerkbrug 
·Technische Communication Tools 
·Hoe het opzetten van een server op een L…
·Hoe te inschakelen Kerberos 
·Hoe USB Draadloos internet gebruiken op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com