Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe naar uw proxy -instellingen negeren
Een proxy is een server die uw internetverkeer filtert . Met behulp van een beheerder regels , kan het filteren van bepaalde sites, surfen uur of internetaansluiting zelfs volledig blokkeren handhaven . Echter , er zijn manieren om deze instellingen negeren . Het proces duurt slechts ongeveer vijf minuten in beslag , afhankelijk van uw comfort niveau met technische procedures Instructies
1

Open het applicatiebeheer . Het bedieningspaneel wordt geopend door te klikken op het menu Start in de linkerbenedenhoek van uw scherm . Zodra de startknop wordt geklikt op een menu wordt geopend en het bedieningspaneel snelkoppeling zal zijn aan de rechterkant . Klik op dit pictogram om het configuratiescherm te openen . Kopen van 2

Open de Internet- opties applicatie in control panel . De verschillende toepassingen zijn alfabetisch gerangschikt om het lokaliseren van de applicatie eenvoudiger . Als je eenmaal hebt gevonden de internetopties icoon vindt u op het pictogram tweemaal met de linker muisknop .
3

Klik op het tabblad verbindingen van de internetopties toepassing . De Internet -opties applicatie zal zeven tabbladen boven . Het tabblad verbindingen is het tabblad vijfde van links . U kunt overschakelen naar het tabblad door erop te klikken eenmaal met de linker muisknop .
4

Klik op de knop " LAN-instellingen " in de buurt van de onderkant van het tabblad verbindingen . Dit zal nog een dialoogvenster met het label " Local Area Network ( LAN ) -instellingen " aan de bovenkant te openen .
5

Verwijder het vinkje uit het vakje onder de sectie met het label "Proxy server " . Wordt u het vinkje uit het vakje naast de tekst die zegt: " Een proxyserver voor het LAN-netwerk " .
6

Klik op de knop " OK " aan de onderkant van de LAN-instellingen dialoogvenster . Dit zal het dialoogvenster LAN-instellingen te sluiten en nemen u mee terug naar het tabblad verbindingen van de Internet -opties applicatie .
7

Klik op de knop " Apply " aan de onderkant van de Internet- opties applicatie . Hierdoor worden de instellingen op te slaan .

Klik 8 op de knop " OK " aan de onderkant van de Internet -opties applicatie . Dit zal de Internet -opties applicatie te sluiten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je draadloze internetverbi…
·Zijn client servers beter of s…
·Hoe opzetten van uw eigen Web …
·Mijn AT & T DSL is het blokker…
·Hoe je Short Stories Bericht 
·Hoe gegevens Muur Plates Wire 
·How To Wi - Fi Router Signal B…
·Wat doet de Bluetooth Symbol M…
·Hoe vindt mijn DNS-instellinge…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Network Met Crossover Kabels 
·Klassen van Internet Protocollen 
·Hoe te SPI inschakelen op een D - Link R…
·Hoe te gebruiken Mijn VoIP in Outlook 
·Hoe u het IP- adres te vinden op een HP …
·Hoe te beveilig ik mijn Netgear 
·Hoe te gebruiken TFTP om een Router 
·Hoe maak je een VLAN Router met AT & T O…
·Definieer Cat 5 -kabel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com