Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Kan ik een draadloos netwerk van een Tethered computer?
Het is heel goed mogelijk en zelfs gemakkelijk om een ​​draadloos netwerk te creëren van een tethered computer . In feite , is het veel gemakkelijker om een ​​draadloos netwerk van een vastgemaakte computer dan van een computer die alleen draadloos is verbonden met het netwerk router . Zelfs als uw tethered computer heeft draadloze mogelijkheden , en kiest u niet om ze te gebruiken , wordt dezelfde setup-proces gebruikt . Installeer alle noodzakelijke software

Veel modems en routers vandaag worden geleverd met software die u helpt om uw draadloze netwerk . Vink de vakjes van uw modem en router in voor software- cd's , en steek geen cd vind je de programma's op uw computer te installeren . Als Automatisch afspelen niet automatisch geven u de mogelijkheid om het "Setup " om de installatie -cd-rom , gaat u naar Deze computer en de rechtermuisknop op het pictogram van het cd -station , selecteer vervolgens " Uitvoeren . " Zodra u de installatie heeft afgerond, start de computer opnieuw en open het programma , en het zal zorgen voor visuele hulpmiddelen en instructie te blijven opzetten van uw draadloze netwerk .
Sluit de onderdelen

Plug
in en zet uw modem . Uw modem kan draadloos of bedraad , maar als het is bedraad , sluit deze aan op de internetbron in uw huis of gebouw . Dit wordt vaak gedaan met behulp van een telefoonlijn aan op de modem aansluiten op een telefoonaansluiting . Als het draadloze , hoeft u zich geen zorgen te maken over deze verbinding , en kan eenvoudig doorstromen naar het aansluiten van de modem naar de router zodra uw modem heeft opgepikt een internet signaal .

Nu aansluiten en de macht op uw router . Een Ethernet- kabel wordt meestal gebruikt om de modem aan te sluiten op de router , die loopt van de modem Ethernet-poort aan de " internet" poort van de router . Zodra u de twee apparaten zijn aangesloten , controleer de router indicatielampjes om te zien of het is aangesloten op het internet . Op dit punt, de meeste routers beginnen met uitzenden een onbeveiligde draadloze internetverbinding . Een draadloze telefoon binnen het bereik van de router kan aansluiten op het en krijgen online .
Tether uw computer

Gebruik een tweede Ethernet- kabel op uw computer aansluiten op de router . Het ene uiteinde moet gaan in Ethernet- poort van uw computer , terwijl de ander gaat in een van de genummerde poorten op de router . Dit zal een directe internetverbinding op uw computer te voorzien , en ook uw computer aansluiten op de router voor de opmaak . Als een software-cd die bij uw router , zal het programma meestal doen al het werk van het opzetten van een draadloos netwerk voor u , met slechts een paar handelingen voor hoeft te doen . Als er geen software kwam met de cd , de handleiding die bij het aan IP- adres van de router typen in Internet Explorer de adresbalk , en stel een netwerknaam en het wachtwoord van uw draadloze netwerk te beveiligen . Klik op "Save Settings ',' Toepassen 'of' OK ', en gewoon de netwerknaam en wachtwoord te delen met draadloze gebruikers die u wilt toevoegen aan uw netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Websites blokkeren Met …
·Hoe Draadloze netwerkadapters …
·Mobile Network Monitoring 
·Hoe uw laptop draadloos Zorg 
·Hoe maak je een Wi - Fi -ontva…
·Hoe te gebruiken Wi - Fi op de…
·Hoe maak je een Wireless Netwo…
·Hoe kan ik een rood knipperlic…
·Hoe te gebruiken Windows XP om…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe maak je een WiFi Booster Zorg 
Hoe om WiFi Staartjes verdienen met RJ45…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
  Netwerken Articles
·Hoe te Ends Zet op een Cat 5 -kabel 
·Hoe je Wake on LAN Test 
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem va…
·De Gemiddeld VoIP Packet Size 
·Hoe kan ik vrienden maken op een Network…
·Hoe kan ik een laptop verbinding als een…
·Hoe te Disable WEP op een Router 
·Hoe het opzetten van beveiliging voor ee…
·Hoe te Toevoegen Error Pagina Omleiden n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com