Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe verleng ik het bereik van mijn draadloze DSL ?
Terwijl draadloze netwerken en DSL breedband kunt u genieten van multimedia , gaming en andere internet - gebaseerde activiteiten op een verscheidenheid van home- gebaseerde apparaten , kunt u vinden dat uw apparatuur of uw home design beperkt het bereik van uw draadloze DSL . Voorafgaand aan het maken van eventuele wijzigingen in technologie uw draadloze netwerk , stellen een beperkt budget bedrag voor de aankoop van upgrades en overleggen met uw DSL-provider om ervoor te zorgen dat uw aankopen zijn compatibel met apparatuur en het netwerk van de provider . Instructies
1

Maximaliseer uw signaal bereik . Verplaats uw DSL-modem en de draadloze router naar een centrale locatie in uw huis . Verminder het aantal muren tussen de router en de modem en het aantal apparaten die het draadloze netwerk gebruiken . Interferentie met andere 2,4 GHz- apparaten ( draadloze telefoons , bijvoorbeeld) , als u gebruik maakt 802.11 b of g apparaten . Draadloze apparaten zijn gemaakt volgens de 802.11 a /​​b /g /n standaarden en fabrikanten label apparaten volgens welke specificaties van het apparaat voldoet .

Wijziging 2 kanaal instellingen van je router draadloos vanaf de standaard instelling een minder algemeen toegankelijk kanaal . Omdat je andere apparaten die op dezelfde frequentie kunnen hebben , het veranderen van het kanaal kan het bedrag van de storing ondervonden van de frequentie te verlagen . ( U kunt normaal gesproken toegang tot de instellingen van uw router door te typen in 192.168.0.1 in adresbalk van uw webbrowser en druk op ' Enter '. Veel routers bevatten kanaal instellingen in de basisinstellingen " Wireless " . Raadpleeg uw router documentatie als je niet zeker weet hoe om toegang te krijgen of instellingen van uw router te wijzigen . )
3

Upgrade antenne uw draadloze toegangspunt om een ​​hoogwaardige antenne . Een hoogwaardige antenne kan uw draadloos signaal zodat al uw WiFi -apparaten kunt aansluiten verbeteren .
4

Upgrade uw draadloze adapter kaart in je laptop . Dit is niet de beste optie als u meerdere computers die geen verbinding met het netwerk zijn .
5

Upgrade uw netwerk . Installeer een draadloze repeater of voeg een extra draadloos toegangspunt , of de stekker in onbeweeglijke apparaten .
6

Breid uw bedrade netwerk , of de bouw van een gemengde WiFi /Powerline-netwerk . Een gemengde WiFi /Powerline-netwerk kunt u de WiFi-apparaten te bedienen , maar breidt uw bekabelde netwerk via uw huis de bestaande stopcontacten .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je Windows Vista Stop…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Mijn Draadloos internet werkt …
·Wat is een Wi - Fi- netwerk? 
·Hoe maak je een directionele a…
·Hoe te Enable Bluetooth PAN 
·Hoe te Zet een draadloze switc…
·Hoe je Wireless Transmissions …
·Hoe maak je verbinding met een…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Verbinding maken met ReadyNAS van XP 
·Hoe maak je een Web Folder Verwijderen u…
·Hoe te lokaliseren uw host-adres 
·Wat is het verschil tussen een Modem Cab…
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk me…
·Manieren om jezelf te beschermen bij het…
·Hoe maak je een CAT5 kabel RJ45 Zorg 
·Regels voor een VoIP Firewall 
·Hoe je draadloze printers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com