Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Wat is het verschil tussen een Modem Cable & een Straight Through kabel?
Een modem kabel maakt gebruik van een RS232 -aansluiting . Dit type kabel wordt meestal gebruikt voor het aansluiten van randapparatuur op computers . De randapparatuur zijn ontworpen om te luisteren naar de draden in de kabel waarop de computer stuurt gegevens en om gegevens te verzenden op de draden van de computer gebruikt om gegevens te ontvangen . Een modem kabel is een recht door kabel . Het tegenovergestelde hiervan is een null - modem kabel . DTE /DCE

Een modem is een fluitje van een Data Communication Equipment , die wordt afgekort tot DCE . Een computer is Data Terminating Equipment , die wordt afgekort tot DTE . In enige vorm of kabelverbinding , de computer is koning . Een ander stuk van apparatuur aan het andere uiteinde van de kabel moet worden ontworpen om te dansen op de melodie van de computer . De DTE stuurt gegevens over de zend lijn , zodat de DCE beter niet luisteren op de lijn ontvangt . Het heeft om zijn verwachtingen te keren en luisteren op de zend draad en verzenden van gegevens over de ontvangst- lijn . Het is alleen de computer die wordt verwacht te luisteren op de ontvangen draad .
Straight Through Kabel

Een straight through-kabel heeft dezelfde bedrading in beide connectors aan elk uiteinde van de kabel . Zo een draad is van pin 1 aan een einde pin 1 aan de andere kant , een draad loopt van pin 2 aan een einde pin 2 aan de andere kant , en ook voor de andere pennen 25 in de RS232 aansluiting . De computer gegevens op pin 2 zendt , de modem luistert op pin 2 . De antwoorden modem op pin 3 , want dat is de pin waarop de computer luistert .
Computer to Computer

Als een computer is aangesloten op een andere computer met een RS232 straight through-kabel , computer A zal gegevens te verzenden op pin 2 , maar computer B zal het niet ontvangen , omdat het luistert op pin 3 . Een computer zal niets computer B stuurt , omdat de computer B stuurt op pin 2 en computer B luistert op pin 3
Null Modem Cable

Null Modem Cable ontvangen. switches via verbindingsdraden met pin 2 en 3 in de connector aan een uiteinde van de kabel . Computer Een zendt op pin 2 . De draad reizen van pin 2 in die connector komt op pen 3 aan het andere uiteinde van de kabel . Computer B luistert op pin 3 en computer ontvangt boodschappen A's . Het antwoordt op pin 2 . De draad die aan pin 2 levert de gegevens aan pen 3 aan het andere eind . Een computer luistert op pin 3 en het antwoord ontvangt .

Previous: Next:
  modems
·Wat is een DSL -modem ? 
·Hoe maak je een Panasonic Toug…
·Waarom is mijn modem knippert …
·Hoe maak je een Null Modem Cab…
·Hoe om te controleren een Mode…
·Mijn Sprint DSL -modem werkt n…
·Hoe maak je een HP laptop verb…
·Hoe maak je een Lucent Win Mod…
·Hoe te verbinden meer dan een …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een laptop Get te Pick Up een…
·Hoe te File & printerdeling in XP Uninst…
·Wat is VoIP en hoe werkt het ? 
·Linksys Router Modem Connection Types 
·Betrouwbare Internetverbindingen 
·Hoe je BIND Cache Flush 
·Hoe te verbinden 6 LCD Beeldscherm van 1…
·Hoe een Wireless Modem Works 
·Hoe te Access Setup naar een map via FTP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com