Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Mijn Sprint DSL -modem werkt niet met ATT DSL
Internet service providers niet produceren DSL-modems , maar contract anderen om ze te maken , vaak met het logo van de provider op hen wordt gedrukt . Als je een Sprint DSL-modem , het was ergens vóór 2006 vervaardigd , toen Sprint fuseerde met Nextel en concentreerde al haar inspanningen op draadloos . Als u wilt een Sprint modem , of een andere ouder modem , met AT & T te gebruiken , moet u mogelijk de standaardinstellingen te wijzigen . DSL Modem

Wanneer u DSL bestellen van een internet service provider , zoals AT & T , de ISP brengt gewoonlijk of schepen een modem aan u als onderdeel van de initiële setup . De modem van uw ISP heeft standaardinstellingen voor specifieke Ethernet en Internet Protocol -parameters . U kunt een ouder modem , of een uit een andere internetprovider te gebruiken , maar u kan nodig zijn om de standaardinstellingen te wijzigen naar verschillende parameters . AT & T kan nodig zijn om u specifieke informatie voor uw verbinding te geven . Sommige oudere modems kunnen niet voldoen aan de huidige verbinding eisen
AT & T Modems

Op het moment van deze publicatie in eind 2011 , AT & T biedt twee fundamentele modems . : een Motorola Model 2210 voor een enkel - computerverbinding en een 2Wire 2701HG - B , die een router voor vier Ethernet-kabel en een interne antenne voor Wi - Fi-verbindingen bevat . Beide eenheden hebben standaardinstellingen voor AT & T -systemen en zal een internetverbinding te maken zonder noodzaak van aanpassingen . De 2Wire model heeft uitgebreide instructies voor het instellen van een thuisnetwerk na de eerste Internet-verbinding tot stand is gebracht , maar voor de basis aansluiting op AT & T , kunt u deze plug-and - play te overwegen .
< br

Oudere DSL-modems > Oudere modems gebruiken dezelfde basistechnologie als de nieuwere , maar de nieuwere hebben meer automatische setup en netwerkfuncties . De Zyxel Prestige 645 gebruikt door Sprint in de vroege jaren 2000 , bijvoorbeeld , had vier Ethernet -poorten , maar geen draadloze verbinding . Hoewel de handleiding eist zijn standaard parameters " zou moeten werken voor de meerderheid van de installaties , " zal het waarschijnlijk niet werken bij de eerste verbinding met een AT & T- lijn . Maar veel oudere modems werken aan DSL-verbindingen van vandaag . U kunt hulp krijgen bij het opzetten van een modem op van AT & T's klantenservice .
Aansluiten op AT & T

Zodra AT & T heeft opgezet service aan uw lijn en u uw oude filter en modem hebt geïnstalleerd maar kan de lijn werken niet krijg , bel AT & T klantenservice. Kopieer beneden het merk en modelnummer van de modem , en geven de informatie aan de technicus als u belt . AT & T houdt handleidingen voor veel verschillende modems in hun data base om zo veel verbindingen als ze kunnen vestigen , en in de meeste gevallen kan een oude werken te krijgen . AT & T kan het instellen van uw modem met een directe verbinding naar het of u vertellen hoe dit te doen via de telefoon .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een 56k modem inst…
·Hoe kan ik een Outdoor Wireles…
·Hoe Hook Up een D - Link een T…
·Hoe je meerdere computers aans…
·Hoe maak je een interne laptop…
·Hoe de Static -adres te config…
·Hoe maak je een LAN Modem conv…
·Hoe een Wireless Modem Works 
·Sierra Wireless Modem Informat…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe je draadloze routers verbinding met …
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe je WEP verwijderen van een Westell D…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Stap-voor- stap instructies voor het ins…
  Netwerken Articles
·Problemen met mijn WPC54G Modem 
·Hoe kan ik video kijken op Circumventor 
·Hoe te Schakel de router op mijn AT & T …
·Hoe om poort 80 problemen op te lossen o…
·Network Deployment Tijdschema 
·Hoe kan ik twee routers op een subnet 
·Hoe de Netgear WGT624 Install 
·Hoe maak je een router met Comcast Cable…
·De voordelen van Computer Networking 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com