Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe Hook Up een D - Link een Telus Modem
Uw Telus modem is voorzien van een draadloze gateway voor de verbinding met het internet zonder een netwerkkabel , maar het omvat niet een ingebouwde hardware firewall of bieden zo veel beveiligingsfuncties . Als u wilt profiteren van de beveiligingsopties van een D - Link router of uw draadloze verbinding tussen meerdere computers te delen , moet u de router met de modem . Om de router goed te laten werken , moeten een aantal instellingen in de modem worden gewijzigd . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een Ethernet- kabel aan op de Ethernet- poort van de computer en sluit het andere uiteinde aan op de poort op de achterzijde van de D - Link router . Navigeer op uw computer Web browser op " 192.168.1.1 ", of het IP-adres gebruikt voor uw specifieke D - Link model . Controleer de handleiding van het model aan het juiste IP- adres te vinden. Kopen van 2

Klik op de " gebruiker " drop - down box en klik op " Admin . " Laat het " Password " veld leeg als je toevluchtsoord ' t eerder veranderde het wachtwoord , of typ uw wachtwoord in het tekstveld als u het wachtwoord hebt gewijzigd . Klik op " Aanmelden. "
3

Ga naar het tabblad " Geavanceerd " aan de bovenkant van het venster . Klik op de " Advanced Network " link in de lijst aan de linkerkant van het venster . Zoek het vakje "Enable UPnP " en verwijder het vinkje .
4

Klik op de " Save" knop aan de onderkant van het venster . Koppel de Ethernet-kabel van de D - Link router en sluit deze aan op de Ethernet-poort op de Telus modem . Laat de andere kant aangesloten op uw computer .
5

Navigeer met je webbrowser naar " 192.168.1.254 " om toegang te krijgen tot de setup pagina Telus modem . Klik op " Home Network " en ga naar het tabblad "Advanced Settings " . Scroll naar beneden naar de " Private Network " rubriek .
6

Klik op de " Handmatig configureren " radioknop . Klik op het veld ' Router -adres " en type" 192.168.1.254 . " Druk op" Tab " om omlaag te gaan naar het veld " Subnetmasker " en type" 255.255.255.0 . "
7

Klik op de check - vakje " Enable DHCP ", die is gepositioneerd onder de " subnetmasker " tekstveld . Type " 192.168.1.111 " in het tekstvak " First DHCP adres . " Druk op " Tab " en type " 192.168.1.120 " in het veld " Last DHCP -adres" .
< Br > 8

Scroll naar beneden naar de onderkant van het venster en klik op 'Opslaan'. Koppel de Ethernet-kabel van het Telus modem en sluit deze opnieuw aan de D - Link router . Terug naar het " 192.168.1.1 " adres en log in als je voorheen deed .
9

Ga naar het tabblad "Network Settings " en verwijder het vinkje uit het vak " Enable DHCP Server . " Scroll naar beneden naar " Router Settings " en typ" 192.168.1.1 " in het " Router IP Address " tekstvak .

Druk 10 " Tab " en type " 255.255.255.0 " in het " Subnet Mask " tekstvak . Klik op " Opslaan . " Als je gebruik maakt van een draadloze verbinding , koppelt u de Ethernet- kabel uit de computer . Laat een uiteinde verbonden met uw D - Link router en bevestig het andere uiteinde op uw Telus modem .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een inbelmodem del…
·How to Set Up een router of ka…
·Hoe kan ik Mute Mijn Modem 
·Hoe te Modem Overdracht van ge…
·Hoe de modem vervangen op een …
·Hoe maak je een 2Wire Modem Re…
·Hoe te verbinden twee pc's met…
·Hoe het opzetten van een Inter…
·Hoe maak je een 56K modem Twea…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Sigtran Protocollen 
·Hoe maak je een Comcast modem resetten 
·IETF Standaard protocol 
·Hoe maak je een netwerk met Maak FiOS 
·Hoe maak je een oproep van een pc naar e…
·FTAM Protocollen 
·Waarom zijn netwerkprotocollen nodig? 
·Snelheidsverschil tussen Wireless & Dire…
·Modulatie en demodulatie technieken voor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com