Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Manieren om jezelf te beschermen bij het gebruik van Online Banking
Online bankieren biedt u het gemak van toegang tot uw financiële administratie vanaf elke computer , onmiddellijk , overal. Helaas , het kan ook bieden dezelfde mogelijkheid om iedereen die je wachtwoord steelt . Behoud van een goede online beveiliging is noodzakelijk bij het gebruik van online diensten van een bank , de gevolgen van de lakse beveiliging kan dire zijn. Gelukkig , na een paar richtlijnen kunnen u en uw geld te beschermen . Gebruik sterke wachtwoorden

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om de beveiliging van uw online accounts is het gebruik van sterke wachtwoorden . Kies wachtwoorden die u gemakkelijk kunt onthouden , maar ze niet baseren om informatie een derde kon gemakkelijk opzoeken , zoals geboortedata , huisdieren of namen van kinderen . Cijfers en symbolen toe te voegen aan uw wachtwoord maakt het moeilijker te kraken , zo maakt het schakelen tussen hoofdletters en kleine letters . Zorg ervoor dat uw bank- wachtwoorden zijn uniek en ze regelmatig te veranderen voor een maximale beveiliging .
Beveiligingsopties

Veel financiële instellingen
bieden extra veiligheidsmaatregelen om uw accounts veilig online te houden . Een veel voorkomende toevoeging is een RSA token , een kleine hand - held apparaat dat een numerieke code die vaak verandert genereert . Dit biedt een extra beveiligingslaag en die moeilijk te bestrijden zonder toegang tot het apparaat . Ook sommige systemen kunt u extra wachtwoorden of identificatienummers maken, gebruikt on-screen toetsenborden om keyloggers te verslaan , afbeeldingen gebruiken als onderdeel van de login- procedure of te controleren dat de website legitiem is . Maak gebruik van alle beveiligingsopties van uw bank biedt .
Horloge voor Phishing

Een gebruikelijke methode waarmee indringers toegang krijgen tot bankrekeningen is door " phishing . " Ze sturen je een officieel uitziende e-mail , zogenaamd van uw bank , u informeren over een aantal geschil met uw account en dreigen ernstige gevolgen als je niet in te loggen om de situatie te corrigeren . De links in de e-mail kijken legitiem , maar ze brengen je naar de website van de oplichters ' , waar ze liggen op de loer om uw gegevens vast te leggen . Als u een e-mail ontvangt van uw financiële instelling waarbij u in te loggen op uw account , gebruik nooit de links in de e-mail . Ga naar de website zoals u dat normaal zou doen en daar inloggen . Bij twijfel, voel je vrij om uw bank te bellen om alle communicatie te controleren .
Verdedigen tegen malware

Keyloggers
zijn programma's die alles wat je typt en zendt deze aan een derde te kopiëren partij . Deze programma's zijn bedreven in het vangen zelfs sterke wachtwoorden en kan vele vormen van online beveiliging te verslaan . Zorg ervoor dat uw virusscanners en het systeem patches zijn up to date en nooit inloggen op uw financiële rekeningen van een openbare computer of een die u niet zeker is volledig veilig . Het vinden van een veilige machine om in te loggen vanaf kan een gedoe zijn , maar het is nodig om ervoor te zorgen dat niemand anders toegang krijgt tot uw rekeningen .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe maak je een Administrator …
·Home Network Security Tips 
·Hoe u op een Java Script 's Gr…
·Hoe te beschermen Windows Vist…
·Hoe te Agressieve modus uitsch…
·Hoe maak je een Wide Bead armb…
·Het verschil tussen een Proxy …
·HIPAA Computer Reglement 
·Wat Is Malware Protection ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless Network Setup 
·Wat zijn vier opdrachten die kunnen word…
·Hoe maak je een WEP- wachtwoord wijzigen…
·Hoe Set Up Wachtwoorden voor Apple WiFi 
·Om te lezen hoe een draadloze Heat Map 
·Hoe te optimaliseren Windows XP Breedban…
·Definitie van Netwerk Congestie 
·Hoe je Hide My Proxy for Privacy 
·Telefoon Kabel Connector Normen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com