Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat Is Malware Protection ?
Beveiliging tegen ongewenste software is ingebouwd in veel programma's en is een standaard beveiliging voor Internet Explorer , Firefox en Windows Vista , onder anderen . Gratis spyware en adware bescherming is beschikbaar via het internet , hoewel de meeste malware maskers zichzelf als bescherming van software . Gratis programma's Ad - Aware , Spybot Search & Destroy en SpywareBlaster . Andere programma's , zoals anti - virus programma's , kan een aankoop en maandelijkse of jaarlijkse updates vereisen . AVG is een voorbeeld van een gratis anti - virus programma . Belang
p Het is belangrijk om een ​​virus - en malware - free computer systeem voor prestaties, beveiliging en veiligheid . Malware maakt vaak gebruik van de computer processen en systemen kunnen beschadigen , waardoor ze crashen . Malware compromitteert ook persoonlijke informatie zoals accounts , wachtwoorden en creditcardnummers . Gebruikers met bescherming tegen malware beschermd zijn tegen ongepaste website omleiden .
Smart Browsing

meeste malware kan worden voorkomen met gezond verstand . Het vermijden van gratis downloads van onbetrouwbare websites kan de stabiliteit van uw computer verlengen . Minimaliseren van de hoeveelheid werkbalken , gratis screensavers en programma houdt ook prestaties van de computer hoog . Daarnaast zijn veel pop - up advertenties in de vorm van computer fouten of zeg de computer is geïnfecteerd en heeft behoefte aan een bepaald programma om het te repareren . Deze zijn meestal onwettige aanspraken om te proberen om u naar ongewenste malware installeren .
Windows Vista

Microsoft
heeft nieuwe functies toegevoegd aan het besturingssysteem Windows Vista . Windows Defender is een programma dat de installatie van programma's en waarschuwt de gebruiker op een installatie of een wijziging in de instellingen automatisch stopt . Dit betekent dat gewenste en ongewenste veranderingen vereisen toestemming van de gebruiker . Windows Firewall blokkeert de toegang tot uw computer en blokkeert verbindingen naar schadelijke websites. Er zijn verschillende niveaus van bescherming in Windows Firewall .
Mozilla Firefox

Mozilla Firefox 3 komt met phishing en malware bescherming . Malware kan variëren van pop - up advertenties op de leiding van de webbrowser naar een andere site. Phishing is per definitie website en email vervalsing . Een phishing website kan nemen over de vorm van een bank- site met de look en het adres van de echte site , maar als accounts en wachtwoorden worden ingevoerd , wordt de informatie verzonden naar iemand anders . Mozilla Firefox 3 beschermt webbrowsen door het controleren van websites tegen beursgenoteerde malware sites.
SpywareBlaster

SpywareBlaster
is een programma dat eigenlijk niet het systeem op spyware doet scannen, maar voorkomt dat het wordt geïnstalleerd in de eerste plaats . SpywareBlaster heeft goede beoordelingen gehad door gebruikers en is niet een malware programma in vermomming . Het voorkomt dat ActiveX spyware , browser hijacking , dialers en adware programma's . SpywareBlaster blokkeert ook malware cookies in Internet Explorer , Mozilla Firefox en Netscape browsers . SpywareBlaster is een gratis programma , hoewel geavanceerde versies ervan niet .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te Encryptie & Security Im…
·Wat is WPA2 beveiliging? 
·Hoe Business Networks Secure 
·Beveiliging Voordelen van het …
·Inleiding tot Intrusion Detect…
·Computer Surveillance Techniek…
·Wat Encryptie wordt gebruikt o…
·Military - Grade cryptografisc…
·Wat Command gebruik ik om de I…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een FTP-site Opzetten 
·Hoe Reverse DNS Lookup Verander 
·Hoe je Internet Protocol Versie 4 Instal…
·Wireless Router Beveiligingstypen 
·Het IP- adres van een apparaat te ontdek…
·Hoe maak je een modem driver installeren…
·Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
·Hoe te gebruiken NTP 
·NFS Root Permission Denied 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com