Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe te stoppen ICMP Ping op Windows XP
Het Internet Control Message Protocol ( ICMP ) is een netwerkprotocol dat wordt gebruikt door computers om statusberichten naar elkaar sturen . Meest bekende toepassing is de ICMP ping-hulpprogramma , dat wordt gebruikt om te zien of computers actief zijn op het netwerk . Ping stuurt een bericht , een zogenaamde echo request , om de doel-pc , en als de PC is operationeel op het netwerk het aan de ping . Dit hulpprogramma is handig voor beheerders en technische ondersteuning analisten , maar het kan ook worden gebruikt door hackers om blootgestelde pc's op het internet te vinden . Hackers zullen ping verzoeken naar grote blokken internetadressen totdat ze een antwoord ontvangen , en zal dan proberen te hacken in die computer . Door het instellen van uw Windows XP-pc te pingaanvragen negeren , kunt u uw computer onzichtbaar voor hackers te maken . Wat je nodig hebt
Microsoft Service Pack 2 of hoger
Administrator rechten op je PC
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal of u Service Pack 2 of hoger geïnstalleerd . Klik met de rechtermuisknop op " My Computer " ( op uw bureaublad of in het menu Start ) en selecteer "Eigenschappen " uit het menu . Onder het "Systeem" rubriek , ziet u informatie over uw versie van Windows . Als je een regel waarin staat " Service Pack 2 " of " Service Pack 3 , " kunt u doorgaan naar stap 2 . Zo niet , ofwel download en installeer de nieuwste service pack van Microsoft 's website of springen naar Stap Vier voor alternatieve oplossingen . Kopen van 2

Open het menu Start en selecteer " Configuratiescherm " en open vervolgens " Windows Firewall . " Als je niet ziet " Windows Firewall ", klik op " Security Center " en vervolgens " Windows Firewall . " Als de firewall is uitgeschakeld , selecteert u de instelling " On " . U zult beheerdersrechten op uw pc om alle firewall -instellingen wilt wijzigen .
3

Zodra de firewall is ingeschakeld , klikt u op het tabblad " Geavanceerd " in het instellingen dialoogvenster firewall . Klik op de knop 'Instellingen' voor de sectie " ICMP " . Verwijder het vinkje bij " Sta inkomende echo request " en klik op "OK " . Dit zal je pc stopt vanaf externe ping- verzoeken beantwoorden . Als het vakje niet is aangevinkt , bent u al blokkeert ICMP-verkeer . Als u Microsoft Bestands-en printerdeling ingeschakeld op uw PC , zal je niet in staat om dit vakje . Blijf de Stap vier voor alternatieve oplossingen .
4

Als alternatief voor het gebruik van de Windows Firewall ( als u bestands-en printerdeling ingeschakeld of als u niet beschikt over de meest recente servicepack geïnstalleerd ) , u kunt van derden Internet security software te gebruiken om ping- verzoeken te blokkeren . Veel antivirus software suites bevatten ook Internet firewalls . Typisch , zullen deze firewalls alle ongewenste inkomende verkeer te blokkeren standaard , waaronder ping- verzoeken . Controleer de instructies van uw specifieke software pakket om te zien hoe u de firewall configureren om ICMP .
5

uitschakelen Als u een router gebruikt om verbinding met het internet , kunt u in staat om de router ingesteld op ICMP- verkeer te blokkeren . Sommige router fabrikanten , zoals Belkin , maken dit zo makkelijk als het controleren van een optie met de titel " Block ICMP aanvragen , " terwijl anderen vereisen dat u geavanceerde netwerkconfiguratie doen . Contact op met uw fabrikant van de router voor meer informatie over hoe u uw router te gebruiken om ICMP blokkeren .

Previous: Next:
  Network Security
·Poorten Dat Spyware Gebruikt 
·Hoe te Encryptie & Security Im…
·Hoe te tonen welke gebruikers …
·Hoe te verbinden PIX - 515E na…
·Hoe je een veilig wachtwoord m…
·Cisco Pix 515E Specs 
·Hoe je Hide My IP in de VS 
·Hoe te vermijden E-mail oplich…
·Hoe Set Up Domeinnaamomzetting…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te herstellen van een DLink WBR - 23…
·Toegang krijgen tot mijn D - Link Router…
·Hoe te Proxies maken van een notebook 
·WEP Instelling voor Comcast Wireless 
·Kan een gateway niet pingen vanaf ESX 
·Wat is het protocol mDNS ? 
·Wat doet WiFi Mean ? 
·Hoe post ik Flash Films op Forums ? 
·Hoe maak je een telefoon Wire Run op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com