Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
De voordelen van Remote Access VPN
Een VPN , of virtual private network , is een type verbinding die tot stand is gebracht van de ene computer naar de andere op een manier die is beveiligd en versleuteld . Dit proces kan worden gebruikt om verbinding te maken met een netwerk werk van thuis uit , omzeilen internet filters of het uitvoeren van een van een aantal taken op een extern netwerk dat niet kan worden bereikt over een interne . Terwijl een VPN kan ingewikkeld op te zetten , kunnen de voordelen van het gebruik van een niet worden ondergewaardeerd . Verbeterde beveiliging Als Verbinding maken met een bedrijfsnetwerk

Datanetwerken
zijn een groot doelwit voor hackers , en die een normale externe toegang tot een bedrijfsnetwerk kan mensen uitnodigen om te proberen in te breken inch Een VPN is een veilige , gecodeerde verbinding tussen een externe computer en een bedrijfsnetwerk , en zelfs als iemand luistert in op de communicatie die wordt overgedragen via de VPN -verbinding zullen ze niet in staat zijn om elk van de informatie vanwege de encryptie te interpreteren . Het eindresultaat is dat mensen nog steeds toegang tot het netwerk van hun bedrijf, terwijl het handhaven van een veilige omgeving .
De productiviteit verhogen

In de zakelijke wereld , zodat werknemers toegang tot het netwerk van hun bedrijf uit hun huis betekent dat ze kunnen worden productiever . Ze kunnen telewerken of zelfs uit te voeren werkzaamheden in de avonduren plaats van op het kantoor te blijven om toegang te krijgen tot bestanden en programma's die op het bedrijfsnetwerk .
Anonimiteit Wanneer Surfen op het web

Een VPN
kan worden gebruikt om de anonimiteit te bieden op het internet door het maskeren van uw IP -adres met die van de VPN-server . Wanneer u bladeren websites of die daar elk bedrijf op het internet als u verbonden bent met een VPN , het IP-adres dat wordt weergegeven is het IP-adres van de VPN- provider , niet uw eigen persoonlijke IP-adres . Dit is een groot voordeel voor mensen die bezorgd zijn over hun privacy of die willen toegang tot inhoud die niet is toegestaan ​​in het gebied dat hun persoonlijke IP -adres beslist .
Gemak in een veilige verpakking voor Personal Gebruik

Als een VPN is ingesteld op een computer die vaak wordt gebruikt door een individu , is het mogelijk dat individuele toegang tot die computer van overal in de wereld . Zowel in werk en prive -omgevingen , is dit een enorm voordeel omdat een individu kan haar computer thuis te laten , zonder zich zorgen te maken over de vraag of zij de gegevens die op het zal nodig hebben . Als zij nodig heeft om toegang te krijgen iets op haar computer , kunnen ze verbinding maken via een VPN en veilig en haar gegevens veilig toegang te krijgen zonder zich te bekommeren over de vraag of zij de veiligheid van haar PC in gevaar brengt .
< Br >

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe kan ik een nieuwe laptop t…
·Hoe maak je een Latitude D630 …
·Hoe je VPN Services Herstart o…
·Citrix dan WAN Problemen 
·Verbinding maken met de Netgea…
·Hoe maak je een Home Computer …
·Hoe het opzetten van een VPN R…
·Lijst van VPN Software 
·Mijn VPN kan niet pingelen maa…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe je draadloze apparaten zien in Windo…
·Manieren om uw draadloze signaal beveili…
·Hoe de PeoplePC Timeout 
·Hoe maak je een AD Password Command Line…
·Hoe u het IP- adres te vinden op een rou…
·Hoe te Catalyst Express 500 Configureren…
·Wat is een DNS Loopback ? 
·Hoe maak je een Westell Modem Interface …
·DSL Vs . Cable Modem 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com