Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een DNS Loopback ?
Een " loopback " is een netwerk concept dat verwijst naar een adres die uitsluitend om het verkeer terug te leiden naar de huidige computer . DNS is ook bezig met het aanpakken . Het is de methode die webadressen ondersteunt en mogelijk maakt computers te vinden de echte adres van de computer die als host die website . Een DNS loopback verwijst terug naar een webadres inwoner over de verzoekende computer . Domain Name Service

DNS
staat voor de Domain Name Service , ook wel bekend als het Domain Name System . Een domeinnaam is de " www.something.xxx " deel van een webpagina-adres . Domeinnamen zijn een van de fundamenten van het World Wide Web en maken het onderscheiden van het internet . Internet -adressen worden genoemd IP-adressen en zijn de echte adressen die computers gebruiken . Een domeinnaam geeft niet het adres van de computer die als host van de website met die naam . De DNS verbindt domeinnamen aan het echte adres van de webserver voor die site .
IP-adressen

De " IP " of " IP-adres " staat voor Internet Protocol . Het Internet Protocol definieert het internet omdat het zowel het adresseringssysteem en routing methoden voor het internet . Twee versies van IP-adressen zijn nu actueel . De versie die hielp het internet komen om internationale bekendheid heet IPv4 . Dit systeem heeft opraken van de beschikbare adressen , zodat IPv6 biedt nieuwe adressen vanaf het moment van publicatie . Elk adressering systeem omvat voorbehouden adressen met speciale doeleinden . Een van deze is het loopback-adres . In IPv4 de standaard loopback adres 127.0.0.1 . Echter , alle adressen die beginnen met 127 zijn loopback adressen , en een tester , gebruiker of computer programmeur kan geen 127 te gebruiken voor loopback . In IPv6 , het loopback adres is 0:0:0:0:0:0:0:1 .
Domein Loopback

Het Domain Name Service vertelt een webbrowser het IP-adres dat is officieel geregistreerd voor een bepaalde domeinnaam . De Web browser kent alleen het adres van een DNS- server, omdat in de configuratie is opgenomen . Die configuratie kan wijzen naar een bestand op een computer op hetzelfde netwerk , om een ​​bestand beschikbaar op een computer op het internet of in een bestand op dezelfde computer .
Doel

loopback -adressen zijn niet bedoeld voor publieke consumptie , ze zijn meestal gebruikt voor het testen , dus een DNS loopback -adres is het meest waarschijnlijk zal worden geconfronteerd in een DNS- tabel gehouden op de lokale computer . De DNS loopback binnenkomst toetst het vermogen van de computer om webverzoeken verwerken zonder geen berichten daadwerkelijk uit te sturen naar andere computers . Meestal wordt de DNS loopback binnenkomst veranderd om de echte IP-adres van de server zien als de verbinding software heeft door een loopback vermelding in de lokale DNS tafel getest .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe krijg ik toestemming om de…
·Hoe een IP voor NetGear config…
·Hoe muziek verzenden vanaf uw …
·Hoe maak je een schijf op Star…
·Hoe een LMHOSTS bestand maken 
·Hoe een goedkope Network Stora…
·Hoe Network Switches Combine 
·Hoe te stoppen Mappen delen 
·Hub & Switch Vergelijking 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe je harde schijven delen 
·Hoe maak je een Belkin 54G Reset om de s…
·Hoe vindt u & Delete Adium Chat 
·Hoe je Wireless SES Beveiliging Paramete…
·Hoe je VoIP Leg 
·Verbinding maken met snelle snelheid dra…
·Informatie over ooVoo 
·Draadloze Vs . USB Network Cards 
·Hoe het opzetten van een Reverse Proxy S…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com