Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Soorten Computer Certificaten
Het krijgen van een computer certificering kan het verschil tussen een basis IT- persoon , een specialist of zelfs te gaan op zaken voor jezelf betekenen . De meeste computer certificeringen hebben betrekking op de verschillende computernetwerken waarop bedrijven bouwen hun databases . Microsoft

Vier certificeringen zijn gebaseerd op het Microsoft Server-platform . De eerste twee zijn gericht op Microsoft Windows 2000 Server en Windows Server 2003 en de norm examens voor een zeer lange tijd zijn geweest . Die certificeringen zijn de Microsoft Certified Systems Engineer ( MCSE ) certificering en de Microsoft Certified Technology Specialist ( MCTS ) certificering . De MCSE is de meest gevraagde certificering in de Verenigde Staten .

De laatste twee Microsoft certificeringen zijn de MCITP , of Microsoft Certified IT Professional certificering , en het MCTS , of Microsoft Certified Technology Specialist . Beide hebben betrekking op Windows Server 2008 .
Cisco

De Cisco Certified Network Professional ( CCNP ) certificering is belangrijk omdat het aangeeft vaardigheid in het opzetten van middelgrote tot grote netwerken die de beveiliging en draadloze netwerken omvatten . Dit omvat niet alleen het onderhoud van netwerken , maar ook ze te bouwen . Er is een reeks van drie examens overgedragen aan de certificatie verdienen . Het is de meest voorkomende certificering voor IT-professionals om van Cisco .

Cisco
heeft vier andere certificeringen , elk gebaseerd op het niveau van accreditatie . Twee zijn onder de CCNP : die twee zijn de ccent ( instap ) en de CCNA ( associate niveau ) . Twee anderen zijn boven de CCNP : . Die twee zijn de CCIE (expert -niveau ) en de hoogste , de CCA ( associate )
Apple

Apple
heeft meerdere certificeringen , maar slechts twee belangrijke certificeringen . Dat zijn de Apple Certified Trainer voor IT ( ACT ) en de Apple Certified Macintosh Technician ( ACMT ) . Elk van deze gaat dieper in op de technologie van Apple , die verder gaat dan de server -technologie in dingen zoals het bewerken van geluid en beeld , directory services en train - de - trainer programma's .
Linux

Linux heeft meerdere certificeringen voor bedrijven die hebben besloten om open source in plaats van omgaan gaan met het traditionele besturingssysteem technologie . Er zijn vier programma's die hun eigen verklaringen betreffende de Linux-systemen hebben . Die programma's worden Computing Technology Industry Association ( CompTIA , Linux Professional Institute ( LPI ) , Novell en Red Hat .

Deze certificeringen ook leren een flinke hoeveelheid van Microsoft server -technologie , omdat open source en Microsoft zijn de meest geïntegreerde systemen van vandaag . de bekendste van alle certificeringen is de Red Hat Certified Engineer ( RHCE ) , dat wordt beheerd door Red Hat .
Overige Certificaten

Er zijn vele andere onafhankelijke certificeringen die over de hele linie onderwijs te bieden op de meeste besturingssystemen hierboven vermeld, hoewel het niet zo groot een detail van een van hen . Twee van de meest voorkomende van de onafhankelijken zijn de Certified Information Systems Security Professional ( CISSP ) en het Project Management Professional ( PMP ) certificeringen .

het allerbelangrijkste bij het verkrijgen van een computer certificering is voor dat u het te krijgen door middel van een geaccrediteerde programma .
< br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te versturen seriële comm…
·Het verschil tussen Parallel &…
·Command Transfer Protocol 
·Hoe maak je een IAO IP Reset 
·Glasvezelkabel Voorbereiden & …
·Hoe te Dates converteren in Is…
·Wat is een ingebouwde Cellular…
·Hoe maak je goede foto's krijg…
·Hoe maak je een statisch IP La…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een CAT6 UTP-kabel Zorg 
·Ethernet Bridge Vs . Draadloos 
·How to Set Up een Windows draadloos netw…
·Hoe te Debug Stop op Ace 4710 
·Hoe te gebruiken My Cell om Catch Wi - F…
·EAP Communication Protocols 
·Hoe de iMac streamen naar een TV 
·Hoe maak je een inbelmodem aan de slag o…
·Hoe maak je een Netgear WGR614 router Un…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com