Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Glasvezelkabel Voorbereiden & Splitsen Gereedschap
Er zijn twee verschillende manieren om optische vezels splitsen . Een manier gebruikt een glasvezelkabel lastechniek , waardoor de twee optische vezel uiteinden gefuseerd ( gelast of gesmolten ) bij elkaar. Deze techniek vereist een fusion splicer machine die vrij duur . Een andere techniek is een mechanische verbinding welke krachten de beide vezeluiteinden te stoten tegen elkaar signaaloverdracht gebruiken . Optische kabels zijn zeer delicaat en moet met zorg worden behandeld . Eventuele krassen of inkepingen kunnen de optische prestaties van de vezels ernstig beschadigen . Een aantal instrumenten worden gebruikt om de kwaliteit en integriteit van de optische vezel splice handhaven . Jacket Strippers

Jacket strippers
verwijder de PVC buitenmantel ( 1,6-3,0 mm ) . Dit is de eerste tool om te gebruiken bij de voorbereiding van glasvezelkabels voor het lassen . Gebruik dit hulpmiddel voor het strippen van de buitenmantel van de glasvezelkabel , want het houdt je van nicking de optische vezel . Als je moet nick de vezel , al uw latere werk wordt verspild en moet je opnieuw beginnen .
Gekarteld Kevlar Snijders

gekarteld Kevlar snijders
zijn nodig om te snijden , dan trim de Kevlar sterkteonderdeel gevonden in de PVC-aansluiting . De Kevlar sterkte lid is zeer taai , het snijden met conventionele kabel frezen of zijsnijders kan resulteren in beschadigde optische vezels . Deze Kevlar messen zijn ontworpen om schoon bezuinigingen te maken en te gebruiken over en weer .
Buffer Strippers

Buffer strippers
worden gebruikt om de buffer te verwijderen ( acrylaat ) van de buitenrand van de glasvezel . Deze bufferlaag , of bekleding , bestaat meestal uit twee lagen van een UV - uitgeharde acrylaat , waarbij de nominale buitendiameter van de vezel 250 urn brengt . Het verwijderen van deze buffer is een delicate operatie en de kans op knikken de optische vezel is geweldig . Door het gebruik van een stripper die speciaal voor deze job , je het risico op beschadiging van de optische vezel te minimaliseren .
Glasvezel- Cleavers

Glasvezel- hakmessen
zijn ontworpen om te klieven of hak de optische vezel in een zeer precieze manier voor een maximale overdracht van de macht door middel van een mechanische verbinding. Als de twee optische vezel uiteinden zijn gesneden op een hoek , of niet goed samen met elkaar overeenkomen , de optische signalen kunnen worden gedempt wanneer ze proberen om door de mechanische verbinding. De glasvezel- hakmes dwingt de snede loodrecht en waar te zijn , en is een must - have tool voor het lassen in het veld .
Fusion Splitsen Machine

Fusion splicing
maakt gebruik van een elektrische boog te lassen de twee optische vezel uiteinden samen en maak een verbinding die een zeer lage insertion loss ( < 0.1dB ) heeft . Dit zijn zeer dure machines met opgeknapte machines beginnen bij ongeveer $ 3.000 op het moment van publicatie . Echter , het lassen zelf zijn erg goedkoop in gecreëerd door een fusie splicer . Mechanische verbindingen , een fusion splicer machine zonder eigen , erg duur op een per - splice basis. De fusion splicer machine is een zeer complexe machine die in bepaalde gevallen volledig automatisch . Het preps , kloven , zekeringen dan de vezels . Met behulp van deze machine minimaliseert menselijke fouten .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Soorten Collision Domeinen in …
·Ik krijg een Onbereikbaar Resp…
·Hoe maak je een iPhone op een …
·Hoe Hook Up een Cell -kaart na…
·Hoe te Whitelist Emails voor A…
·Autoverification Protocollen 
·Het wijzigen van de standaard …
·Hoe te ReadyNAS Install 
·Definitie van Telematica 
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router install…
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe maak je een draadloze router met een…
Hoe Hook Up Cable op een draadloze route…
Hoe te Connect Wireless Cable Router 
Hoe maak je een Sky Wireless Router met …
  Netwerken Articles
·Problemen met een Windows XP- Ethernet-k…
·Is Ethernet sneller dan USB ? 
·Hoe te DCHP uitschakelen op een Siemens …
·Hoe te verbinden 6 LCD Beeldscherm van 1…
·Hoe maak je een PSTN protocol Restart 
·Toegang tot een draadloze router wachtwo…
·Hoe je IP- adres te vinden op Exchange S…
·PC naar TV op CAT5 
·Hoe Vergelijk Internet Providers in Mich…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com