Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te gebruiken My Cell om Catch Wi - Fi voor mijn laptop
Draadloos Internet of bedrade netwerkverbindingen zijn niet altijd beschikbaar , maar een mobiele telefoon kan worden aangesloten op een laptop computer met een USB-kabel op maat van de adapter past op de telefoon . Cellulaire radiosignalen zijn lange verstrekkende en kan behoorlijke bandbreedte ; vele cellulaire torens kan een bereik van 8 mijl of meer hebben . De meeste mobiele telefoons toestaan ​​dat deze " tethering " van de mobiele telefoon en computer met internet connectiviteit in afgelegen locaties te geven . Neem contact op met uw mobiele telefoon drager voor kosten in verband met deze service . U kunt meestal opgezet tethering voor een internetverbinding in ongeveer 10 minuten . Wat je nodig hebt
Phone - compatibele USB-kabel
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de telefoon op en zorg ervoor dat het een fatsoenlijk signaal . Ook opstarten van de computer naar een kant en klaar staat . Kopen van 2

Sluit de USB- kabel aan op de mobiele telefoon en computer . Sommige telefoons vereisen een speciale kabel die past de mobiele telefoon gepatenteerde aansluiting , maar veel merken hebben een standaard mini - USB -poort die een standaard kabel neemt . Nadat de telefoon is aangesloten , moet de computer herkennen als een extra stukje hardware en proberen om het te installeren .
3

Acquire stuurprogramma's voor de computer , indien nodig , zo zal het zijn in staat om de mobiele telefoon te gebruiken . De mobiele provider kan deze drivers bieden voor klanten , of ze kunnen beschikbaar als een online download. Veel telefoons geproduceerd na 2003 niet de drivers nodig , want ze zijn opgenomen met moderne besturingssystemen . Nadat de telefoon wordt gedetecteerd en geïnstalleerd , moet het display " USB aangesloten " op het display .
4

Opzetten van een modem of netwerkverbinding op de computer om de telefoon te gebruiken als een Internet verbinding . In Windows , wordt dit gedaan door te klikken op ' Start' en vervolgens ' Configuratiescherm ' en vervolgens ' Internet-verbindingen. " Wanneer het venster Internet-verbindingen wordt weergegeven , gaat u naar het tabblad Verbindingen en klik op de knop "Toevoegen" . De modem moet verschijnen als een keuze bij het toevoegen van deze nieuwe verbinding . De meeste telefoons hebben geen login gegevens nodig , maar als de jouwe doet , contact op met de mobiele provider voor deze informatie. Klik op " OK " en vul het toevoegen van de telefoon als modem .
5

Open een browservenster en proberen om verbinding met het internet . Als de verbinding is niet automatisch , verschijnt een klein pop - up venster , vragen om inloggegevens. Voer deze informatie , indien nodig , en klik op ' Connect '. Het display van de mobiele telefoon is zou een oproep of verbinding plaatsvindt zien , maar niet alle modellen te doen.
6

Zorg stabiel is de verbinding door te surfen op het internet voor een paar minuten . Als de verbinding niet meer nodig is, koppelt u de mobiele telefoon door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram in taak en te kiezen voor " Verbinding verbreken. " Mobiele providers kunnen ook gespecialiseerde software die de verbinding verbreekt controleert en indien het niet gebruikt voor een tijdsperiode . Dit is om ervoor te zorgen dat u niet gefactureerd voor aansluiting keer dat niet daadwerkelijk wordt gebruikt .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat zijn de twee categorieën …
·Hoe maak je een PCMCIA- kaart …
·Hoe kan ik een Sonicwall Pro 2…
·Beschrijf een sessie tussen tw…
·Hoe te Fiber - Optic Cable Geb…
·Hoe om te controleren Domain C…
·Hoe kan ik een printer toe aan…
·Hoe maak je een verbinding Pin…
·Data Cable Project Installatie…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Sluit een Ethernet- Cord een modu…
·Hoe kan ik Internet Speed ​​Bevestig 
·Hoe een lokaal groepsbeleid 
·Hoe kan ik een Linksys WRT310N oplossen …
·Hoe om te zien Computers op mijn draadlo…
·Hoe maak je een Linux computer aansluite…
·Hoe maak je Stuur een Wake On LAN Packet…
·Hoe het opzetten van gebruikersprofielen…
·SAN Storage Verschillen tussen Tiers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com