Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe Cisco switches werken?
Cisco computer switches kunnen lokale netwerken ( LAN ) naar meerdere gebruikers en berichten verwerken . Verschillende gebruikers kunnen tegelijkertijd werken op een LAN uitgerust met Cisco -switches , zonder zich te bemoeien met elkaars e-mail of toegang tot zoveel bandbreedte dat ze elkaar vertragen . LAN-switches kunt dit doen op verschillende manieren : door middel van efficiënt netbeheer ; store- and- forward , cut -through - en fragment - vrij schakelen . LAN vs Hub

In de meest eenvoudige netwerken , alles is verbonden met een hub , in plaats van een schakelaar . Dit werkt prima voor kleinschalige netwerken , maar het loopt in de problemen toen het bedrijf groeit , het toevoegen van gebruikers of apparaten . Gebruikers op een hub systeem delen een beperkte hoeveelheid bandbreedte , en hoe groter het aantal gebruikers , de minder bandbreedte elk en de langzamere hun uitzendingen verplaatsen. Cisco-switches maken het mogelijk voor netwerken om efficiënt te groeien , door de mogelijkheid om meer gebruikers dezelfde bandbreedte delen .
Store en Forward

In store-and - forward switching , de LAN-switch houdt elk datapakket , of frame , in zijn geheugen en controleert op fouten . Als het foutenpercentage te hoog is , verwerpt het frame , als het tarief is aanvaardbaar , het doorstuurt naar de juiste poort . Deze methode levert een minimum aan fouten , maar als er meerdere schakelaars , die elk te controleren op fouten , het opslaan en het controleren van het netwerk kan vertragen . Het vereist ook meer geheugen cycli dan andere methoden .
Cut - Through Switching

Als uw netwerk een cut -through switch , de switch alleen kopieert een ding in het geheugen : het netwerk van bestemming het frame is op weg naar . De schakelaar vergelijkt dan dat adres bij de poort adressen en stuurt het pakket in de juiste richting . Cut -through -switches nemen niet zoveel tijd als de store- and- forward methode doet om informatie te bewaren , en niet te controleren op fouten . Dit resulteert in een snellere overdracht , maar frames met fouten zal gaan door net zo goed pakketjes doen .
Fragment - Gratis Switching

Fragment - free of runtless switching
is een hybride van store- and- forward en cut -through switching methoden . Het slaat de eerste 64 bytes van data in het pakket , waar de meeste van de fouten . Daardoor heeft meer snelheid dan store- and- forward en minder fouten dan doorgesneden . Cisco raadt u verschillende switches te gebruiken op verschillende punten : Cut -through -switches , bijvoorbeeld , werken het beste op het netwerk kern , waar fouten zijn minder en snelheid belangrijk

.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe om te onderzoeken wat er g…
·Hoe kunt u helpen de ouderen W…
·Microsoft Network Administrati…
·Hoe maak je een VeriFone Eclip…
·Hoe kan ik een laptop netwerk …
·Hoe maak je een iPhone op een …
·Wat is System Center Reporting…
·Autoverification Protocollen 
·De nadelen van Client Server T…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een inbelmodem delen 
·Hoe maak je een 3600 Series router confi…
·Hoe te Tether een ASUS Eee om Windows Mo…
·Hoe te Punch omlaag LAN-kabels 
·De voordelen & nadelen van GoToMeeting 
·P2P Vs . Client Server 
·Hoe maak je een D - Link router Haak een…
·Wat topologieën zijn gebruikt in Comput…
·Wat zijn de oorzaken van een UDP- Pad om…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com