Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe maak je een 3600 Series router configureren Zonder een Proxy Server
Cisco niet meer produceert haar 3600 -serie routers . Echter , als je een router uit de 3600 -serie , zoals de Cisco 3640 router , kunt u nog steeds gebruiken om een netwerk in uw huis of kantoor te creëren . Configuratie gebeurt via de " Manager Security Device " -programma van Cisco . U kunt nog steeds de oude router hardware voor het opzetten van uw netwerk . Instructies
1

Start het " Cisco Router en Manager Security Device " -programma . Het biedt u geavanceerde instellingen om de router te configureren om de gewenste instellingen . Klik op de "Home " -knop om het netwerkgebruik en systeeminformatie voor de router bekijken . Kopen van 2

Klik op de " Configure " knop aan de bovenkant van het scherm . Dit opent een configuratie scherm , met specifieke configuratieopties weergegeven langs de linkerkant van het scherm .
3

Klik op de " Interfaces en aansluitingen " knop aan de linkerkant van de scherm . Selecteer het type verbinding dat u wilt configureren . Bijvoorbeeld , als je wilt een nieuwe Local Area Network -verbinding te configureren , selecteert u " Ethernet LAN " en klik op " Nieuwe verbinding maken . " Klikken op " Nieuwe verbinding " opent een wizard voor een snelle setup . Voer alle gevraagde informatie in en volg de instructies om de verbinding te voltooien .
4

Terug naar de " Configure " scherm . Selecteer " NAT " in de lijst aan de linkerzijde van het scherm . De NAT of Network Address Translation , kunt u een Internet- verbinding over de computers en apparaten aangesloten op uw 3600 -serie router te delen .
5

Selecteer de gewenste NAT-type . Kies " Basic NAT ' als u verbinding wilt maken in uw huis of kantoor computers. Kies "Advanced NAT " als u van plan om diensten zoals e-mail servers te hosten . Klik op " Start de geselecteerde taak . " Volg de instructies om uw NAT installatie te voltooien .

Terug naar de " Configure " scherm 6 . Selecteer " Routing " uit het menu aan de linkerkant . Selecteer "Dynamic Routing . " Dynamische routing , aangeboden via Routing Information Protocol ( RIP ) -service uw Cisco router , laat uw router aan te passen aan veranderende omstandigheden netwerk om de meest optimale pad voor gegevens die door uw netwerk te vinden .

Klik 7 " RIP " dan" uitgeeft . " Dit opent het " Routing bewerken IP Dynamic " -venster . Klik op het tabblad "RIP " aan de bovenkant van het venster als het niet open voor het al . Klik op het vakje naast " Enable RIP " om het afvinken . Selecteer de meest recente beschikbare RIP versie . Klik op " Toevoegen . " Het vak " Een netwerklocatie toevoegen " wordt geopend . Vul uw netwerkadres - bijvoorbeeld " 172.1.1.0 " - en klik op "OK . " Klik op ' Deliver . '

Previous: Next:
  routers
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe je router beveiliging Verh…
·Hoe maak je een WRT54GL config…
·Hoe om te controleren een rout…
·Hoe te installeren van een D -…
·De voordelen van het gebruik v…
·Hoe te Connect DM111P om Sonic…
·Hoe de LAN-poorten Functionere…
·Hoe maak je verbinding een Cab…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up Twee IPs Op een Router 
·Hoe to Wire een Cat -5e Jack 
·Hoe toegang Gratis WiFi bij McDonalds Re…
·Hoe maak je een draadloze router gebruik…
·Hoe te gebruiken WS_FTP 
·De verschillen tussen Hub Switches & Rou…
·Restaurants in East Meadow , New York 
·Hoe maak je een Ethernet -kabel te zette…
·Definitie van UPNP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com