Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Netwerk Hijacking
" Netwerk kapen " beschrijft een scala aan activiteiten van ongeautoriseerde toegang tot andermans netwerk . " Netwerk " beschrijft een reeks technologieën . Een netwerk is een systeem dat communicatie mogelijk maakt . Hoewel " netwerk " kan sociaal contact beschrijven , "netwerk kaping " in het algemeen betrekking op elektronische communicatie systemen , die zowel bekabelde als draadloze netwerken omvat . Een andere dimensie van netwerken verdeelt in data en voice netwerken . Beide soorten netwerken kunnen worden gekaapt . Draadloze netwerken

De gemiddelde woning internetgebruiker heeft meer kans om het slachtoffer van het netwerk kaping op hun draadloze thuisnetwerk geworden . Wi - Fi systemen zijn gebaseerd op een draadloze router die het verkeer van verscheidene gebruikers kunnen kanaliseren tegelijk . Wi- Fi-signalen , echter , door muren en een buurman met een laptop kan eenvoudig toegang tot een onbeveiligd netwerk. Deze vorm van netwerk kapen is zelden kwaadaardig . De buurman is niet van plan om te spioneren op de gebruikers van het netwerk , maar krijg gratis toegang tot internet . Te veel gebruikers op dezelfde router zal vertragen de responstijd voor iedereen. Het is beter om de beveiliging in te schakelen op het netwerk waarop een wachtwoord of sleutel in elke computer is toegestaan ​​om het netwerk te gebruiken om te worden ingevoerd vereist .
Wired Netwerken

Wired netwerken
zijn meestal in een gebouw dat de toegang beperkt tot bevoegd personeel . Dit maakt lokaal netwerk moeilijker te kapen . Toestaan ​​van toegang tot het netwerk van buiten het gebouw echter een veiligheids zwakte. Externe gebruikers toegang krijgen tot het netwerk , hetzij door te bellen naar een speciaal telefoonnummer , of via een internetverbinding . Deze externe gebruikers moeilijker te controleren omdat ze niet kunnen worden gezien. Zelfs als alle gebruikers moeten inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord , is het moeilijk om te bevestigen dat het echt is de bevoegde persoon , of een bedrieger , die een echte accountnaam en wachtwoord heeft gestolen . Netwerk kapers niet verfijnde methoden of gespecialiseerde apparatuur nodig hebben als ze een laptop kunnen stelen , of te raden een wachtwoord .
Internet

Het internet is een wereldwijd netwerk samengesteld door het koppelen van individueel eigendom kleinere netwerken . Het mechanisme dat al deze netwerken kunnen samenwerken is het IP -adres . IP kaping kan een hacker om het verkeer weg van bepaalde sites af te leiden , waardoor de bezoekers van het ene netwerk kan leiden tot een ander te zijn . Het internet wordt uitgevoerd door routers . Alle routers in de wereld hebben om de informatie waarover zij beschikken over waar in de wereld een bepaald IP-adres is te coördineren . Deze informatie wordt gehouden in routeringstabellen . Door het verzenden van beschadigde routingtabellen , de kaper in staat is om het internet te manipuleren .
Telefoon Netwerken

cellulaire telefoonnetwerken zijn makkelijker te kapen dan bekabelde telefoonnetwerken . In 2011 waren Libische rebellen in staat om de overheid te voorkomen afsnijden van het telefoonsignaal door kaping delen van de nationale mobiele netwerk , het creëren van hun eigen telefoon bedrijf met de naam "Free Libyana . " Telefoonnet kaping is gebaseerd op het onderscheppen van een deel van het netwerk op thew punt waar het verbinding met de controlerende organisatie . Dus een bestaand netwerk komt onder de controle van een andere organisatie .

Previous: Next:
  Network Security
·Voordelen & Nadelen van een Co…
·Hoe maak je een Access List vo…
·Linksys Firewall Rules 
·Wat is Iptables in Linux ? 
·Hoe vaak moet je Uw wachtwoord…
·Hoe maak je een firewall veili…
·Hoe maak je een Virtual Privat…
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe u Windows Proxy 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·De beste Parental Controls Software 
·Hoe een ASA5510 configureren voor meerde…
·Hoe Computer Aansluiten op Laptop Ad Hoc…
·Hoe de versie van BIND Identificeer op D…
·Hoe te RoIP gebruiken 
·Hoe maak je een Network Address toewijze…
·How to Set Up Draadloos internet op een …
·Hoe maak ik een e-mailadres opmaken Corr…
·Hoe te DDRT firmware gebruiken op mijn W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com