Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Linksys Firewall Rules
Linksys routers zijn eenvoudig in te stellen . Deze routers zijn beschikbaar firewalls die komen met een verscheidenheid aan regels die kunnen worden ingesteld , zodat de beheerder om te bepalen wie toegang heeft tot de router en wanneer de router kan worden geraadpleegd . In zekere zin , ze zijn als uitsmijters , het houden van slechte programma's en ongewenste gebruikers weg . Effectiviteit

Linksys
moeten worden gebruikt als een zekerheid router als de bedreigingen van de veiligheid zijn niet ernstig , wat het geval is in bijna elk huis computer . Linksys is een meer betaalbare router firewall . Maar Linksys is geen goede optie als de database is onderworpen aan frequente veiligheid compromissen , volgens Network World . Linksys heeft geen functies, zoals houtkap , authenticatie van de gebruiker en de inhoud controle . Maar veel van deze functies worden niet gebruikt in het hoger-end firewalls toch.
Configuratie

De pc met de Linksys router te worden geconfigureerd . Ook de Linksys router moet weten wat toegewezen adres van de ISP is voor de verbinding . Die met behulp van Linksys moet het adres te definiëren en het al dan niet DHCP en het maximum aantal gebruikers die worden ondersteund gebruiken , volgens Network World . Hoe meer gebruikers die zijn toegestaan ​​op de Linksys router , hoe meer mensen die kunnen gebruik maken van hun computers en laptops tegelijk . Maar het toestaan ​​van een hoger aantal gebruikers op de router kan de router te worden uitgebuit door nabijgelegen hackers .
Router Communicatie

Gebruikers van Linksys
moet beslissen of of niet naar WAN aanvragen te blokkeren, of op te zetten voor de statische of dynamische routing , al dan niet poorten moeten worden ingeschakeld en welke LAN-gebruikers moeten worden geblokkeerd , volgens Network World . Statische routing is wanneer routers niet toegestaan ​​om gegevens te verzenden tussen elkaar , terwijl de dynamische routing ontstaat wanneer meerdere routers zijn in staat om data te versturen tussen elkaar .
Ipadres

Als de firewall-regels Linksys zijn ingesteld , kan de beheerder de bron IP-adres van de netwerkverkeer 's , bestemming IP-adres en IP- protocol type te bepalen , volgens Tom's Guide .
uitschakelen firewall

deze behulp Linksys moet voorzichtig zijn bij het gebruik van aangepaste Linksys regels , aangezien het mogelijk is om alle internettoegang op een router volledig blokkeren en het is ook mogelijk om firewall ongeluk uitschakelen , waardoor de computer kwetsbaar voor aanvallen , volgens Tom's Guide . Veel onervaren firewall gebruikers kunnen geen toegang tot het internet , omdat ze per ongeluk hebben het opzetten van de firewall om alle verkeer te blokkeren .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe het opzetten van een veili…
·Over Proxy Firewall 
·Hoe Web Surfing Monitor 
·Hoe te WPA uitschakelen op de …
·Belang van Computer Forensics 
·Hoe kan ik een Admin account M…
·Wat is een IP- Monitoring Syst…
·Wat is de SSL-poort ? 
·Hoe je je eigen Certificate Au…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe kan ik een LinkSys Wireless Router i…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe kan ik een Linksys Router Problemen 
Hoe het opzetten van een Linksys WRT54G …
Linksys Network Hub instructies 
Linksys Wireless Adapter problemen 
Hoe kan ik een Linksys Wireless Adapter …
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wi - Fi signaal Unlock 
·Wat is een externe mini USB-modem ? 
·Elektrische Conduit Definition 
·Hoe werkt een virtuele toetsenbord werkt…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen op een D …
·Hoe weet ik of een computer een modem ? 
·Hoe maak je tijd synchroniseren met het …
·Hoe maak je een computer in een Server 
·Hoe te SSL Test op AD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com