Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Client Server Tutorial
Het is belangrijk om de juiste soort netwerk voor uw organisatie vast te stellen , uit Peer - to-peer netwerken om gedistribueerde databases om virtuele netwerken , de keuzes zijn talrijk . Maar voor een basisnetwerk kunnen dienen grote aantallen gebruikers , heeft de client -server -netwerk is een industrie werkpaard , die netwerk- diensten sinds de vroegste netwerken dagen . Server

Je netwerk server is een computer met software die het mogelijk maakt om te dienen tot applicaties aangesloten computers . Deze computers , die bekend staat als opdrachtgevers , zijn basic desktop-pc's die verbinding maken met een server om het werk dat normaal gesproken geheel zou gebeuren op die desktop systeem te doen.

Een client - server -netwerk installeren biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere netwerksystemen . Uw server is gespecialiseerd in het ontwerp om snel te reageren op aanvragen van clients . Het stelt u in staat om centraal bestanden en toepassingen , die moet bezuinigen op zowel de kosten en de complexiteit van onderhoud van het netwerk , maar ook zorgen voor een eenvoudige back - up vermogen te lokaliseren . Een server biedt ook toegenomen netwerkbeveiliging . Met een enkel punt te worden beschermd , kunt u uw veiligheid inspanningen concentreren en bieden minder punten van inbraak .
Server Hardware

Bij het opzetten van een server , moet u bijzondere aandacht besteden aan de hardware van het systeem . De hardware moet zowel robuust en gespecialiseerd zijn om te gaan met de vele eisen van de klant die eraan worden gesteld . Standaard server hardware bestaat de mogelijkheid om meerdere processors ondersteunen , ondersteuning voor grote hoeveelheden RAM-geheugen , een snelle Input /Output -systeem , hoge capaciteit netwerkkaarten , redundante componenten falen van het systeem en de hot - swappable harde schijven te voorkomen , zodat de computer niet hoeft te worden stilgelegd om de harde schijven te vervangen .
server software

de software op de server bestaat uit het netwerkbesturingssysteem ( NOS ) en de applicaties van de klanten wordt toegang . Het besturingssysteem wordt meestal gemaakt voor server gebruik . Server- besturingssystemen worden aangeboden door Microsoft , Macintosh , Novell , en met Linux -en FreeBSD -versies . De keuze van de NOS wordt grotendeels bepaald door de apparatuur reeds aanwezig zijn in uw organisatie , maar het besturingssysteem kan worden aangepast aan uw behoeften te passen .

Server toepassingen
zijn wat echt bepaalt het gebruik dat uw server kan worden gebracht . Er is een applicatie voor elke server behoefte te passen , en dezelfde functies kan in het algemeen worden gevonden over de besturingssystemen beschikbaar .
Client

Terwijl de server is de belangrijkste attractie in de client - server omgeving , je nog steeds een client machine te profiteren van wat de server te bieden heeft . Uw client machine is , aan de basis , een eenvoudige desktop -pc . Het moet alleen het minimale vermogen van input en output, samen met een beeldscherm te bedienen, als enige eigenlijke functie is om de gebruiker verbinding met de applicaties en bestanden op de server . Om deze redenen , kunt u een client als een uitgeklede , no - nonsense desktop . De minder ingewikkeld de cliënt , hoe minder werk en kosten in verband met cliënt onderhoud , en hoe veilig uw netwerk.

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik een LAN Game Creër…
·Hoe maak je Hulp op afstand tu…
·Computer Network Solutions 
·Hoe de snelheid van de ene pc …
·Mijn Vista computer niet kunt …
·Hoe maak je verbinding een Rem…
·Hoe maak je een netwerk -hub t…
·Hoe Set Up een Time Server 
·Hoe je Wireless Receiver signa…
  Related Articles
Hoe te WRT54GS Put in client-modus 
Hoe de DHCP-client -ID Zoek op een D - L…
Tutorial voor het Mikrotik 2 ADSL 
Hoe maak je een SSH server draaien op ee…
Hoe maak je een internet server te vinde…
How to Set Up een Wireless Printer Serve…
Wat is een draadloze printserver ? 
Hoe kan ik een Linksys Wireless Print Se…
Zal een Wireless Router Work Als Print S…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Sleeping PC Computer Wak…
·Vonage VoIP Problemen oplossen 
·Hoe kan ik een printer uitvoeren op een …
·Hoe maak je een nieuwe gedeelde map in W…
·Mijn Mac zal geen verbinding met een Win…
·Definitie van Internet Filtering 
·De voordelen van DD - WRT 
·Hoe om te upgraden naar Browsen met tabb…
·How to Set Up Wireless op een ASUS Eee P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com