Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je verbinding een Remote Office naar een Hoofd Bureau
Oprichting van een extern kantoor is een uitdagende , maar belangrijk onderdeel van het kweken van een bedrijf . Iedereen in het veld nodig heeft om toegang tot middelen die ze nodig hebben om productief te zijn . Afhankelijk van de situatie , kunnen ze alleen toegang tot gedeelde bestanden nodig hebben of ze kunnen moeten draaien veeleisende multi-user applicaties . Opties variëren van een eenvoudige VPN , die kan worden ingesteld met behulp van een netwerk technicus , om servers en huurlijnen die een grote mate van deskundigheid te installeren en te onderhouden vereisen . Instructies
1

Opzetten van een Virtual Private Network . Elke computer in het verre bureau kan een VPN-verbinding met de router /firewall in het hoofdkantoor of een speciaal geconfigureerde router /firewall kan het hele veld kantorennetwerk verbinden met het hoofdkantoor netwerk op te zetten . Een VPN maakt gebruik van het internet om een beveiligde , versleutelde verbinding die toegang mogelijk maakt om iets op het hoofdkantoor netwerk op te zetten . Het kan heel snel afhankelijk van de configuratie en de snelheid van de internetverbinding . Kopen van 2

Lease een speciale lijn . Een T - 1 lijn van uw telefoon - provider is een hoge snelheid ( 1,5 Mbps ) , gewijd link die niet gevoelig is voor de glitches en vertragingen die Iinternet ( en VPN ) diensten kan beïnvloeden . Hoewel het is snel en veilig , kan een speciale lijn honderden dollars per maand kost .
3

Gebruik een remote desktop verbinding . Als de remote office herbergt slechts een of twee medewerkers die hebben een andere computer in het hoofdkantoor , kan elke persoon op afstand bedienen van een kantoor computer via een remote desktop verbinding . Deze tool is onderdeel van het Windows-besturingssysteem en zal toegang op afstand en lokale bestanden en printers , alsmede alle software geïnstalleerd op de externe machine tijdens het zenden alleen het scherm , muis en toetsenbord via het netwerk mogelijk te maken. De lokale computer in het veld kantoor nodig hebben Windows geïnstalleerd , waardoor de noodzaak om een tweede exemplaar van een andere software te kopen .
4

Installeer een Windows terminal server in het hoofdkantoor . Vergelijkbaar met de stap 3 oplossing , alle software applicaties staan ​​op de server en elke gebruiker kan een zelfstandige sessie verlopen via een remote desktop verbinding . Dit type oplossing is goed geschikt voor het boeken van grote , multi-user applicaties zoals databases , die zou veen vaststelling van het netwerk indien zij woonden op het remote kantoor .
5

Installeer een Citrix- server in de hoofdkantoor ( zie Referenties ) . Opnieuw worden alle software applicaties geïnstalleerd op de server en op afstand te draaien , het minimaliseren van het gebruik van bandbreedte . Een Citrix- server kan worden geconfigureerd om verschillende gebruikers toegang tot verschillende toepassingen te geven , waardoor het geschikt is voor zeer grote kantoren .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een categorie 5 Pa…
·Hoe het opzetten van een compu…
·Hoe te delen Dial -Up Between …
·Hoe Set Up Call Waiting on a c…
·Wat is LAN gebaseerd? 
·Hoe de snelheid van een DSL-ve…
·De voordelen van Presentation …
·Hoe maak je een Cat 5 Installe…
·Hoe Domein Controllers Sync 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te gebruiken NLIST om IP-adressen Ge…
·Hoe te lokaliseren en verwijderen ISP Fi…
·Wat is een Wireless Interface Card ? 
·Hoe kan ik een e-mail Automatische onder…
·Hoe je DHCP inschakelen in Windows XP 
·Wat is SSL Hints Netflame ? 
·Hoe maak je een VPN configureren op NetG…
·Wat is de UDP-poort gebruikt? 
·Toegang krijgen tot het internet met een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com