Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe kan ik XP Network Services Fix
Met Windows XP -netwerken , er zijn momenten waarop oneven netwerk problemen kunnen optreden , en je kunt niet weten hoe ze te behandelen . Problemen kunnen trage netwerkverbindingen en moeite zijn met het aansluiten op een netwerk die worden veroorzaakt door een trage internetverbinding , foutieve netwerkinstellingen of problemen met de computer die u gebruikt . Gelukkig , Windows XP biedt verschillende netwerk services die u helpen netwerkverbindingsproblemen lossen . Instructies
1

Open uw Windows- menu 'Start' , en toegang tot het "Configuratiescherm ". Selecteer " Network Connections ', en selecteer vervolgens " View Network Connections . " Klik met de rechtermuisknop op " Local Area Connection . "Klik op " uitschakelen " en wacht tot de status te veranderen naar " Disabled " Klik met de rechtermuisknop op het pictogram weer , en klik op" Enable " wacht tot de computer om de verbinding in te schakelen - de status verandert in" . . verbonden . " uitschakelen en opnieuw inschakelen van uw verbinding kan het netwerk vernieuwen en repareren kleine problemen . kopen van 2

Repair de netwerkverbinding . Om dit te doen , toegang krijgen tot de "Local Area Connection " venster ( zie stap 1 ) , en klik met de rechtermuisknop op het pictogram . Selecteer "Repair " en wacht tot Windows het probleem te bepalen en automatisch repareren .
3

Bekijk de status van uw " Local Area Connection . " Als het zegt "Beperkte of geen Connectiviteit , " kan er een probleem met uw IP-adres te zijn . Schakel uw modem voor minstens 30 seconden , en zet hem weer aan . Zien of de status van uw internetverbinding wijzigingen . Als u gebruik maakt van een router of switch , zet het uit om de instellingen te vernieuwen , en weer aan na minstens 30 seconden .
4

Zet de computer om de instelling " DHCP " als u zijn met behulp van een router . Navigeer naar uw "Local Area Connection " ( zie stap 1 ) , en klik met de rechtermuisknop op te klikken . Selecteer " Eigenschappen " en klik dan op het tabblad " Algemeen " . Selecteer " Internet Protocol TCP /IP , " en kies " Eigenschappen" net onder het menu . Klik op het selectievakje voor "IP- adres automatisch " en " een DNS -server automatisch . " Klik op " OK" als je klaar bent .
5

Draai de Ethernet-kabels aangesloten op uw modem , router en computer als de status van uw verbinding zegt " Unplugged . " Deze status geeft aan dat het een netwerk niet kan vaststellen , omdat het een Ethernet-kabel niet kan detecteren . Als je al alle kabels hebben aangescherpt en de status niet verandert , moet u de Ethernet-kabels te vervangen .
6

Herstart de computer als de status zegt " Connected" maar u kunt geen verbinding maken met elke websites . Als dit niet werkt , contact op met uw internet service provider , en vragen of er is een storing in uw regio .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te verbinden Linksys op ee…
·Hoe te verbinden computers met…
·Microsoft Word is traag Docume…
·Hoe maak je een Netgear DG834G…
·Hoe maak je een website met be…
·Hoe het opzetten van een serve…
·Hoe te STP uitschakelen op een…
·Het automatisch laden van een …
·Client Server Tutorial 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·3G Communicatie Informatie 
·Hoe je op afstand verbinding maken met e…
·Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
·Hoe werkt een virtuele toetsenbord werkt…
·Hoe je de router -instellingen op een NE…
·Hoe te installeren Bluetooth in Windows …
·Internet Browser Vereisten 
·Het automatisch laden Linksys WEPA Bevei…
·Hoe maak je een Microsoft Exchange Serve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com