Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Netwerk LAN Gereedschap
Netwerkbeheerders moeten een duidelijk beeld van hoe hun netwerk hebben - Local Area Network - presteert op een dag - tot-dag basis . Zij maken gebruik van een verscheidenheid van LAN- instrumenten om de veiligheid zwakke punten en verkeer knelpunten te identificeren , en om dienst oplossen . Netwerk verzamelde gegevens met behulp van deze instrumenten wordt gebruikt voor capaciteitsplanning wanneer nieuwe systemen worden geïntroduceerd , en voor de netwerkprestaties te optimaliseren . Wireshark

gegevens
meegestuurd netwerkkabels wordt verzonden in kleine stukjes bekend als pakketjes . Wireshark analyseert deze pakketten en geeft de inhoud ervan . Informatie, zoals welke protocollen - netwerk transport talen - worden gebruikt op het netwerk , de bron en de bestemming van de pakketten en het totale bedrag van het verkeer een individuele machine is het genereren wordt verzameld en gebruikt om netwerkproblemen oplossen . De gegevens worden gegroepeerd bij type van kleur , en statistieken zoals het aantal verloren pakketten worden weergegeven via het raam resultaten . Gegevens van andere data - analyse software kan ook worden bekeken met behulp van Wireshark , die ook de gegevens in verschillende formaten kunt opslaan voor gebruik met andere toepassingen .
MaaTec Network Analyzer

real - time protocol analyzer toont statistieken in sortable kolommen als ze worden verzameld , waardoor de verzamelde gegevens gemakkelijk te interpreteren . Controle kunnen worden gepland optreden op specifieke tijden , en tot vijfentwintig verschillende statistieken kunnen tegelijkertijd worden verzameld . Netwerkbelasting en performance rapportages helpen om trends in het netwerk gebruik te spotten , met data vertegenwoordigd in makkelijk te lezen kleurgecodeerde bar en cirkeldiagrammen .
Spiceworks

Deze gratis netwerk software bouwt een grafische kaart van uw netwerk , het weergeven van het netwerkgebruik tussen de in kaart gebrachte apparaten , waardoor het gemakkelijk om knelpunten netwerk en het apparaat waardoor ze te spotten . Spiceworks controleert schijfruimte op externe computers , hebben de staat van SQL en Exchange-servers , en welke applicaties zijn geïnstalleerd op afzonderlijke computers . Deze veelzijdige software assistenten in het oplossen van problemen en het toezicht , en het heeft ook een inventaris functie voor het bijhouden van bedrijfsmiddelen aangesloten op het lokale netwerk te houden .
Network Scanner

Deze eenvoudige gebruiksvriendelijke interface kunnen gebruikers op het netwerk scans snel en gemakkelijk uit te voeren . Network Scanner maakt gebruik van IP - Internet Protocol - adressen , hetzij geladen als een lijst van computer- adressen of een hele sub -net ( dat wil zeggen , adresbereik ) van adressen aan de computernaam en de toegangsrechten tot netwerkbronnen te ontdekken . Gevonden apparaten , computer harde schijven bijvoorbeeld , kunnen worden doorbladerd met Windows Verkenner. Resultaten van het netwerk van scans kunnen worden geëxporteerd in HTML voor het bekijken met een webbrowser of als tekstdocumenten .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een web -interface…
·Hoe kan ik mijn map Documenten…
·Hoe het opzetten van ICS in Vi…
·Wireless PC vs Vast 
·Hoe maak je een Apple computer…
·Dynamic Host Configuration Pro…
·Hoe kan ik XP Network Services…
·Moeite met het verwerven van e…
·Belang van Sub Netting 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe de Laatst Bekende Windows Woonplaats…
·Hoe maak je een Thomson Digital Broadban…
·Microsoft Business Intelligence Strategy…
·Inleiding tot Internet Protocols 
·Hoe maak je een Zoom kabelmodem Setup 
·Hoe controleert de Routing Table op een …
·Hoe kan ik een router Generic Wachtwoord…
·Hoe de driver installeren voor een HP NX…
·Hoe de verbindingssnelheid van een WiFi …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com