Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Belang van Sub Netting
De term subnetting verwijst naar de creatie van kleinere computernetwerken , zogenaamde subnetten , binnen een grotere. Het begrip subnetting is fundamenteel voor adressering en routing data-eenheden , zogenaamde pakketten, over als netwerk via een stel regels dat het Internet Protocol . Het IP identificeert zowel het ontvangen en verzenden computers . Netwerkprestaties

De kleinste subnet dat niet verder kan worden onderverdeeld staat bekend als een broadcast domein. Een broadcast domein correspondeert met een deel van een lokaal netwerk dat wordt gebruikt door een specifieke werkgroep en gescheiden van de rest van het netwerk door een Ethernet bridge , router of switch . Subnetten kunnen de netwerkprestaties te verbeteren door het opsplitsen broadcastdomeinen en filteren van pakketten die niet bestemd zijn voor een bepaalde uitzending domein.
IP Addressing

IP
adressering werkt bij de netwerklaag van het Open Systems Interconnection model van de netwerkarchitectuur . IP- adressen moeten individuele netwerkapparaten en individuele netwerken te identificeren . IP-adressen zijn meestal geschreven als vier 8 - bits decimale getallen , gescheiden door punten , waarbij het ​​netwerknummer en het host- nummer op te geven . Als een organisatie een groot aantal netwerkhosts , kan het onmogelijk zijn om ze allemaal verbinden met een fysiek netwerk vanwege de beperkingen van IP-adressering . Het idee van een subnet is om een ​​nieuwe fysieke netwerk te creëren , evenals het afbreken van het IP-adres in een netwerk nummer , subnet nummer en host- nummer om een extra niveau van adresseerbaarheid bieden .
< br > Beveiliging

Subnets
laten grote netwerken worden verdeeld door de geografie , functie of een andere afdeling van een organisatie goeddunkt . Hosts op verschillende subnetten kunnen alleen met elkaar communiceren via routers , apparaten die naar voren pakketten tussen netwerken , Sinds routers kan worden geconfigureerd om beveiliging beperkingen van toepassing zijn , subnetten kan een manier zijn om de veiligheid procedures netwerk.
Administration

Subnetting worden opgezet om de structuur van een organisatie weerspiegelen en beheerseenheden definiëren wat het netwerk zelf betreft . Verdelen over een groot netwerk in subnetten mogelijk maakt bestuurlijke verantwoordelijkheid voor elk subnet te worden gedelegeerd , en dat maakt het beheer van het netwerk als geheel eenvoudiger . Indien een of meer netwerk hosts veroorzaakt congestie van het netwerk , kunnen ze worden gegroepeerd op een fysiek gescheiden subnet , zodat de extra netwerkverkeer genereren ze heeft geen invloed op de rest van het netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een gebruikerswach…
·Problemen met PCMCIA Wireless …
·Hoe kan ik een goedkope gebrui…
·Hoe je meerdere servers verbin…
·Hoe kan ik een MAC- adres te v…
·Hoe maak je een externe printe…
·Hoe maak je een License Server…
·Hoe maak je een Cat5 kabel ver…
·Unidentified Network op Window…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Verbinding maken met DSL Zonder een Ethe…
·Mijn Linksys verwerpt een apparaat aansl…
·Hoe verander ik mijn Linksys NAT instell…
·Specificaties voor een ESS gegevens Fax …
·Hoe het opzetten van een brug op een Lin…
·Hoe maak je een Microsoft Exchange Serve…
·Hoe maak je een VGA Driver Utility Take …
·USRobotics 5660 modem Problemen 
·Hoe maak je een gemeenschappelijk Printe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com