Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Unidentified Network op Windows 7
Als er een netwerk komt als " Unidentified " in Windows 7 , het betekent dat het besturingssysteem een manier om toegang te krijgen tot andere netwerksegmenten of het internet niet kunnen vinden . Dit gebeurt vaak als gevolg van een router storing of een probleem instellingen in het besturingssysteem , tenzij u Internet-verbinding delen , of ICS gebruiken . Een paar verificaties kunnen u vertellen of dit vereist een bezoek aan de IT- jongens of niet . Controleer aansluitingen en Router

Controleer elke kabel aangesloten op en van de router of switch . Zorg ervoor dat de stekkers gaan helemaal naar binnen Zorg ervoor dat de router voeding ontvangt . Als u geen lampjes op de router te zien , probeert u het netsnoer in een ander stopcontact . Alle losse bekabeling kan de router niet meer goed communiceren met de computer . Het kan geen kwaad om te gaan zelfs zo ver verifiëren of de netwerkkabels zijn geen scheuren of losse pluggen op hen .
Reset de Router

Als laatste redmiddel , kijk voor de reset- knop aan de achterzijde van de router en zet de punt van een opengevouwen paperclip in het. Houd de paperclip in ongeveer vijf seconden verwijder het . Als u een verschil in het netwerk van Windows 7's en het delen van het centrum te zien , werd de router veroorzaakt problemen, omdat het defect .
Controleren Adapter Settings

Soms , uw computer misschien verkeerd configureren van een statisch IP op uw netwerk interface. Als uw internetprovider zei dat je een statisch IP hebt , slaat u deze stap over en noemen ze over de kwestie . Het kan komen uit hun einde . Anders , klik op het menu "Start " op de linker benedenhoek van het scherm en klik op ' Configuratiescherm'. Eenmaal in het Configuratiescherm, klik op " Netwerk en internet", vervolgens "Network and Sharing Center . " Op de linkerbovenhoek van het venster , klikt u op " adapterinstellingen wijzigen . " rechtermuisknop op de adapter u verbinding maken met het web en klik op gebruikt " Eigenschappen . " Klik op "Internet Protocol Version 4 " en klik op " Eigenschappen" onder dat . Zorg ervoor dat " automatisch verkrijgen x " geselecteerd is op zowel de boven-en onderkant van het venster . Klik op ' OK ' als u klaar bent .
Nieuwe Drivers en Last Resort

Als u nog niet geïdentificeerde netwerken en je net hebt geïnstalleerd besturingssysteem , moet u waarschijnlijk nieuwe installatie stuurprogramma's voor de netwerkinterface u gebruikt om verbinding met het internet te gebruiken . Helaas , je hebt een computer die toegang tot het internet voor deze heeft en je moet de fabrikant website weten dat de adapter van uw computer gebruikt . Als je niet weet hoe je nieuwe drivers jezelf te vinden , dan moet je de computer over te nemen voor reparatie .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een permanente Dri…
·Hoe te vertellen als het Cross…
·Hoe kan ik synchroniseren Twee…
·Hoe te verbergen achter een Pr…
·Wat heb je nodig om een netwer…
·Wat is een GE Gigabit poort ? 
·Internet Connection Sharing & …
·Verbinding maken met een ander…
·Wat is Thicknet en Thinnet ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe je DD - WRT installeren op een draad…
Hoe je DD - WRT configureren op een draa…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
  Netwerken Articles
·Hoe te Connect Ethernet naar USB 
·Hoe te verwijderen Facebook discussiegro…
·Hoe het opzetten van een draadloze route…
·Hoe maak je een Null Modem datakabel Zor…
·Verschil tussen Cat5e & Cat6e Cable 
·Is er een manier om Zet uw router voor e…
·De FastTrack protocol 
·Hoe maak je een Windows Media Player-bib…
·Hoe te Turn Off the Network Magic Rappor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com