Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
The Hub in een Netwerk
Een hub heeft een algemene betekenis in vele contexten . Bijvoorbeeld een hub-luchthaven is waar een luchtvaartmaatschappij richt al haar vluchten , zodat passagiers om verbindingen te maken op andere vluchten . Een hub is in het centrum van een wiel en beschrijft een centrale locatie . In netwerken , de term beschrijft een specifiek stuk gereedschap . Beschrijving

Een hub
is een elektronisch kastje met een scala aan aansluitingen . De aansluitingen accepteren de standaard Ethernet RJ45-aansluitingen . Ethernet is de meest gebruikte standaard voor de fysische eigenschappen van de netwerken . Verschillende merken van hubs hebben een verschillend aantal sockets . De hub kan aansluiten zoveel netwerkapparaten zoals zij heeft sockets . Een apparaat wordt aangesloten op elk stopcontact via een netwerkkabel .
Doel

Een hub is een splitter . Het is ook beschreven als een repeater . In plaats van alleen een signaal reist langs een kabel van zender naar ontvanger te herhalen , de hub specifiek herhaalt hetzelfde signaal op vele kabels . Elke binnenkomende data wordt automatisch terug langs alle kabels aangesloten op de hub gestuurd .
Beperkingen

De hub bevat geen functies met de headers van binnenkomende datapakketten . De header van pakket bevat informatie over de data in de payload en ook gegevens het bestemmingsadres van het pakket . Dit betekent dat alle pc's in het systeem krijgen dezelfde boodschap of het bestemd was voor hen of niet . De pc's hebben om software te draaien zodat ze weten wanneer zij aan aankomende data te negeren . Dit afval verwerkingskracht op de PC .
Collision Detection

Hubs
ook complicaties veroorzaken met collision detection . Netwerken kunnen niet toestaan ​​twee verschillende knooppunten te zenden op hetzelfde moment . Dit veroorzaakt botsing . Als er meerdere pc's te detecteren stilte op de draad , kan zij alle besluiten hun gegevens gelijktijdig aan te sturen . De hub doet niets over deze congestie , maar in feite maakt het nog erger door het herhalen van alle binnenkomende signalen voor elke aangesloten PC . De pc's dan detecteren botsing en ga in doorgifte wachten staat , elk wachtend een willekeurige periode voor opnieuw verzenden . Dit blokkeert het netwerk onnodig .
Alternatief

De hub werd altijd gezien als een goedkopere versie van een schakelaar . Een schakelaar er hetzelfde uitziet als een hub . Het grote verschil is dat het leest het bestemmingsadres van de binnenkomende datapakket en alleen doorstuurt naar die locatie . Schakelaars waren eens veel duurder dan hubs . Aangezien de prijs van de schakelaars naar beneden kwam dichter bij de prijs van de hubs , heeft het gebruik van hubs afgenomen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je verbinding een Win…
·Windows XP Client Services voo…
·Verschil tussen Hub & Switch 
·Hoe maak je een router voor Re…
·Hoe kan ik Flash Erase op Cisc…
·Hoe maak je een netwerk -hub T…
·Wat is het verschil tussen een…
·Congestie in een LAN 
·Hoe maak je een brug verbindin…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Linksys Network Hub instructies 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een Mac Book aan …
·Hoe Plan & Bouw een Computer Network 
·Hoe maak je een fotokopieerapparaat inst…
·Problemen met Remote Sound Devices 
·Hoe je WebDAV synchroniseren 
·Network Deployment Tijdschema 
·Hoe maak je een 2Wire router uitschakele…
·Hoe kan ik een computer toe aan een rout…
·Hoe kan ik een FTP -server in IIS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com