Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe schoon een Zoekgeschiedenis op de Toolbar
Als u zoeken op het internet met behulp van het zoekvak op de werkbalk , uw browser worden opgeslagen en genereert uw zoekgeschiedenis elke keer dat u het zoekvak gebruiken . Echter , kunt u uw zoekgeschiedenis wissen op de werkbalk en zelfs voorkomen dat uw browser van het opslaan en het genereren van uw zoekgeschiedenis helemaal via de zoekmachine die de bevoegdheden van de werkbalk of via uw browser . Hoe u uw zoekgeschiedenis wissen op de werkbalk is afhankelijk van welke zoekmachine of browser die u gebruikt . Instructies
Google Toolbar
1

Klik op de pijl - omlaag op het zoekvak toolbar . Kopen van 2

Klik op " Geschiedenis wissen " op het drop - down menu . U kan nodig zijn om een letter te typen in het zoekvak als "Clear History " verschijnt niet in het drop - down menu .
3

Voorkom dat uw browser van het opslaan en het genereren van uw zoekgeschiedenis op de Google toolbar in de toekomst door te klikken op het pictogram 'Gereedschap' op de werkbalk klikken en vervolgens op ' Opties '. Aankruisvak ' Bewaar mijn zoekgeschiedenis op mijn computer " onder het tabblad " Zoeken " en klik op' Opslaan '.
Yahoo! Toolbar
4

Klik op het pictogram potlood of het tabblad 'Instellingen' op de werkbalk van Yahoo! , selecteer vervolgens " Recente zoekopdrachten wissen " in het menu " Settings " om onmiddellijk uw zoekgeschiedenis wissen op de werkbalk .
5

wissen uw zoekgeschiedenis op de Yahoo! toolbar elke keer dat u uw browser afsluit door op het potloodje of het tabblad "Instellingen " , vervolgens op " Yahoo! Toolbar Opties . " Selecteer "Auto - clear recente zoekopdrachten bij het afsluiten . "
6

Voorkom dat uw browser van het opslaan en het genereren van uw zoekgeschiedenis op de werkbalk Yahoo! in de toekomst door te klikken op het potloodje of de tab "Instellingen " , vervolgens " Yahoo! Toolbar Opties . " Deselecteer " Remember recente zoekopdrachten " en klik op "OK . " Deze optie is alleen beschikbaar voor Internet Explorer , Mozilla Firefox niet .
Internet Explorer
7

Klik op het menu "Extra " , kies vervolgens " Internet-opties . " < br >
8

Klik op " verwijderen" in het hoofdstuk " Browsing History " onder het tabblad " Algemeen " om uw huidige zoekgeschiedenis op de werkbalk te verwijderen .
9

Voorkom Internet Explorer uit het genereren van uw zoekgeschiedenis op de werkbalk definitief door het tabblad " Inhoud " in het vak " Internet-opties " . Klik op de knop 'Instellingen' in het gedeelte ' Automatisch aanvullen ' , schakelt u de optie " Formulieren " en klik op "OK . "
Mozilla Firefox

Klik 10 op de " tools" menu , selecteer dan " Recente geschiedenis wissen . "
11

Klik op de pijl - omlaag naast ' te wissen tijdsperiode ', dan selecteert u welke optie u verkiest . Klik op de pijl omlaag naast ' Details ', selecteer vervolgens " Browsing & Download Geschiedenis " en " Vorm & zoekgeschiedenis . " Klik op ' Nu wissen '.
12

Voorkom Firefox uit te slaan en het genereren van uw zoekgeschiedenis op de werkbalk in de toekomst door te klikken op het menu 'Extra' , vervolgens op ' Opties '. Klik op het tabblad " Privacy " en klik vervolgens op de pijl omlaag naast ' Firefox zal ... " Selecteer " Nooit geschiedenis onthouden " en klik op ' OK '.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik mijn computer toega…
·MagicJack Feiten 
·Hoe maak je een Mac Address af…
·Hoe te Deel Mijn Internet-verb…
·Kan een gateway niet pingen va…
·Hoe to Train Your Dragon in Tu…
·Hoe maak ik verbinding een Del…
·Hoe Hook Up met de Wireless in…
·Wat gebeurt er als een router …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Definitie van Proxy Servers 
·Wat zijn de tools voor Internet Communic…
·Hoe maak je een LAN- netwerkverbinding C…
·Hoe te S Video Aansluiten op TV 
·Mijn computer wordt niet gedetecteerd in…
·Hoe u uw Ethernet -kaart bepalen in Wind…
·Hoe maak je een VoIP- router configurere…
·Hoe te Streaming Music Save 
·Hoe te configureren mijn andere laptop t…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com