Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak ik verbinding een Dell C600 op het internet ?
De Dell C600 laptop is uitgerust met Internet- connectiviteit mogelijkheden. Het wordt geleverd met een draadloze kaart reeds voorgeïnstalleerd en zowel modem aansluiting en aansluiting havens netwerk voor inbelverbinding en breedband connectiviteit . Moet u contact opnemen met een Internet Service Provider en de aankoop van een internet service -pakket om de toegang tot een internet- netwerk te garanderen . Zodra je dat gedaan hebt , kunt u kiezen uit de volgende opties om uw Dell C600 verbinding met het internet , afhankelijk van de service die u hebt gekocht : dial - up , breedband of draadloos . Wat je nodig hebt
Internet service pakket
Telefoon kabel voor dial - up
Ethernet-kabels voor breedband
kabel-of DSL -modem voor breedband
Draadloze router voor draadloos breedband
Toon Meer Aanwijzingen
inbelverbinding
1

Zoek de modem verbinding poort aan de achterkant van uw computer . Deze poort zal lijken op een telefoonaansluiting , als u verbinding een telefoonlijn rechtstreeks in uw computer om toegang te krijgen tot je dial - up internet service . Er zullen twee poorten naast elkaar gelegen . De modem zal de kleinste van de twee. De andere is de netwerkverbinding poort , die wordt gebruikt voor het aansluiten op breedband internet service , zoals kabel of DSL . Kopen van 2

Sluit het ene uiteinde van een telefoonlijn aan op de modem verbinding poort .

3

Sluit het andere uiteinde van de telefoonlijn in een telefoonaansluiting in je huis .

Vermogen 4 op uw Dell C600 en volg de instructies gegeven aan u door uw internet service Provider . Iedere aanbieder heeft verschillende instructies voor hoe u uw eerste verbinding , zodat je nodig hebt om ze te bellen om uw verbinding gestart .
5

Klik op de Internet browser -pictogram op uw bureaublad of systeemvak na u hebt ingesteld uw verbinding . Klik op de knop " Connect " om te beginnen met het kiezen - in proces .
Breedbandverbinding
6

Zoek de netwerkaansluiting aan de achterkant van je laptop . Dit zal de grootste van de twee poorten verbinding.
7

Sluit het ene uiteinde van een Ethernet- kabel aan op de netwerkpoort op uw laptop
8

Sluit het andere uiteinde . van de Ethernet- kabel aan op de Ethernet-poort aan de achterkant van uw breedbandmodem . Voor breedband , zal je ofwel een kabel of een digitale abonnees Line ( DSL ) -modem .
9

Zorg dat er een kabel is aangesloten op uw kabel -modem van een kabel stopcontact in de muur . Er wordt een verbinding aan de achterkant van de modem naar de kabels aansluiten op zijn . Voor DSL , zorg ervoor dat er een telefoonlijn aangesloten van het ene uiteinde van de DSL -modem een DSL- geconfigureerde telefoonaansluiting . Voor zowel de kabel-en DSL , zal een technicus moeten komen om uw huis om uw verbindingen eerste keer te configureren . Dit zal worden gepland wanneer u eerst abonneren op uw dienst .
10

Volg de instructies van uw serviceprovider aan u verstrekt om uw verbinding te initialiseren . Als je eenmaal hebt ingesteld uw verbinding , om naar het internet wordt zo eenvoudig als het waarborgen van alles wat goed is aangesloten en op de Internet- browser -pictogram op uw computer .
Wireless Router
11

Sluit het ene uiteinde van een Ethernet in uw kabel- of DSL-modem . Sluit het andere uiteinde in een van de Ethernet- poorten van uw draadloze router . Je zal een andere Ethernet-kabel nodig om de router aansluiten op uw laptop voor de eerste configuratie doeleinden .
12

Configureer uw draadloze router door het openen van uw internet browser en het typen in het URL-adres dat overeenkomt met uw router . Dit zal worden gegeven in de handleiding van uw router , aangezien elke URL is verschillend voor elk model router . Voor sommige modellen , kunt u in moeten typen een gebruikersnaam en wachtwoord . Dit is meestal " admin " voor beide velden , maar de instructies die bij de router zal u vertellen zeker .
13

Stel naam van uw netwerk , router wachtwoord en administratieve wachtwoord voor uw draadloze router . De stappen die u neemt om dit te doen zal verschillen afhankelijk van het model router die u gebruikt . Nogmaals , zal richtingen worden meegeleverd met de router . Zorg ervoor dat u uw instellingen op te slaan wanneer u deze handelingen hebt uitgevoerd .
14

Maak de Ethernet -kabel die loopt van je laptop naar de draadloze router en zet alles uit .
15

Schakel alles weer aan en klik op Internet browser -pictogram op uw bureaublad of systeemvak . U zal rechtstreeks verbinding met het internet . U kunt de signaalsterkte van uw draadloze netwerk te controleren door te kijken naar het pictogram Draadloze netwerkverbinding in het systeemvak op het bureaublad .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Reverse DNS Lookup Gereedschap…
·Wat zijn de voordelen van High…
·Hoe kan ik een SSL Certificaat…
·Het verschil tussen prive en o…
·Hoe te Deel Mijn Internet-verb…
·Hoe weet ik of mijn signaal 80…
·Hoe om muziek bestanden voor F…
·Hoe de DNS Cache Reinig 
·Hoe te openen een WPD Doc in e…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is Video Messaging ? 
·Hoe maak je een Game Server schrijven 
·Hoe maak je een Comcast modem installere…
·Hoe maak je verbinding een router aan ee…
·Hoe maak je een USB Bluetooth -adapter v…
·Hoe te verbinden Linksys Wireless Router…
·Wat is de SMTP-server op Windows Vista ?…
·Hoe het opzetten van NTP in Windows 
·Adobe Connect Is Out of Sync 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com