Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Waarom kan ik niet pingelen ?
Elk apparaat dat is aangesloten op een computer netwerk is een identificerend Internet Protocol-adres . Een ping stuurt een pakket van informatie van een computer naar een ander apparaat om te zien of het beschikbaar is . Als er geen verbinding is , of als er een firewall verwerpt een ping van een onbevoegde gebruiker , zal de identificerende gegevens niet worden geretourneerd . PIng

De term "ping " wordt ook gebruikt voor onderzeese sonar systemen die een audiosignaal onderwater te stuiteren objecten om hun relatieve positie en het bereik te bepalen sturen . Computergebruikers besloten de naam en vormden de uitdrukking Packet Internet Groper om de letters van de afkorting overeen . Ping is een protocol gebruikt om te bepalen of een bepaalde internetadres is voor de aansluiting . Een ping niet daadwerkelijk een verbinding maken , maar alleen de verslagen of de doelstelling apparatuur is aangesloten op het netwerk en werkt .
Proper Ping Formaat

Als u don ' t juiste voer een ping-opdracht , zal het niet werken . Start een ping door het intikken van het commando in de prompt scherm of de computer . Voor Windows 7 , klikt u op "Start " en vervolgens het type " run " in het zoekvenster en klik op het icoon " Run " . Typ " cmd " in de ruimte en klik op "OK . " De prompt verschijnt met een zwarte achtergrond en witte letters . Enter ' ping ', een spatie en het IP-adres voor de site uw wensen . Typ bijvoorbeeld ' ping www.mynetwork.com " en druk op ' Enter '. U kunt ook het numerieke IP -adres te gebruiken als je het weet .
Ping Response < br >

de ping-opdracht zal vier pakketten van informatie te sturen naar de site en , indien ingeschakeld en aangesloten , zal elk pakket terug met aanvullende informatie . Elk pakket zal de tijd die nodig was om de heen-en terugreis in milliseconden maken geven . Een samenvatting zal itemize de vier pakketjes verzonden en melden eventuele kwam niet terug. Een overzicht geeft het maximum, minimum en gemiddelde tijden van de vier pakket reizen . Het rapport toont ook het numerieke adres van de site in de vorm " xx.xx.xx.xx. "
Ping Problemen

Niet- ping meestal
betekent dat er geen doorgaande verbinding , of het object apparatuur is niet ingeschakeld . U kunt pingen binnen een lokaal netwerk om uw verbindingen oplossen , of je kunt pingen verschillende sites en diensten op het internet . Binnen een netwerk , pingen andere bekende werkende apparaten om vast te stellen dat uw computer is verbonden met het netwerk . Op het internet , ping andere bekende werken sites om ervoor te zorgen dat uw internetverbinding is OK . Sommige firewalls staan ​​geen ongevraagde pings tegen ongeautoriseerde gebruikers . Je moet alleen proberen om apparaten of sites waarop u toegang toestemming pingen.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·How to Get Rid van de oude e-m…
·Succesvolle Webinar Tips 
·Hoe de bandbreedtevertragingsp…
·Hoe te SSL configureren op Apa…
·De nadelen van een Blade Serve…
·Hoe link Pagina's Connect 
·Hoe maak je een VeriSign PKI I…
·Hoe de IPAQ 3970 Netwerk 
·Hoe maak je een netwerk gebrui…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
Hoe zet ik een draadloze router Into a G…
  Netwerken Articles
·Hoe afdrukken vanaf een Windows - gebase…
·Hoe te verzenden van grote bestanden via…
·Hoe maak je een Netwerk Domeinnaam 
·Cisco CISSP certificering 
·Hoe maak je een kabel Toner Gebruik 
·Hoe kan ik een router van Belkin Met Swi…
·Hoe om bestanden lijst op een Novell Ser…
·Hoe maak je extra FTP-accounts maken in …
·Hoe kan ik een Netgear Wireless Modem Re…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com